Eski NBA Oyuncusu League of Legends Takımı Satın Aldı Sleeping Dogs Evreninde Geçen Multiplayer Yapım Triad Wars İptal Edildi

World of Tanks Xbox Sürümüne Oyuncak Tanklar Geliyor

22.12.2015 16:39 - Tunahan Safdır

 
     Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine 24 Aralık’ta oyuncak tank modunun geleceğini duyurdu. Bu rengârenk mod oyuncuları içinde çeşit çeşit oyuncaklar bulunan minyatür bir harikalar diyarına götürecek ve 27 Aralık’a kadar oynanabilecek.

     Standart tank savaşı ortamından sıyrılma fırsatı bulacak oyuncular, minyatür oyuncak tanklarıyla yeni yıl hediyeleriyle dolu bir savaş alanında birbirleriyle kapışacaklar. Oyuncak rampalar, bloklar ve hediye paketleri arasında ilerleyecek tankçılar şimdiye kadar World of Tanks’te görülmemiş bir deneyim yaşayacaklar. Personel sesleri dahil bir çok sesin bu moda özel olarak uyarlandığını belirtmekte fayda var.

     Bu modun başrolündeki 9. seviye “Oyuncak Tank”, 5. Seviye Fransız tankı BDR G1 B’den ilham alınarak modellendi. Tankın yaylı kulesi düşmanlara ucu vakumlu dart okları fırlatıyor ve bu oklar düşman tanklarına isabet ettiklerinde gövdelerine yapışık kalıyorlar. Sadece bu etkinliğe özel amblemlerle gelen oyuncak tanklar aracılığıyla düşmanlarınızı alt ederken bir yandan da eğlenmeniz amaçlanıyor.

     Oyuncak Tank Modu ve World of Tanks Xbox sürümleri ile ilgili daha fazla bilgiyi bu adresten bulabilir, oyuncak tanklar için yapılmış olan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Tweet
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Eski NBA Oyuncusu League of Legends Takımı Satın Aldı Paylaş Sleeping Dogs Evreninde Geçen Multiplayer Yapım Triad Wars İptal Edildi
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.