Neca, Atari Oyunu Texas Chainsaw Massacre Figürünü Duyurdu World of Warcraft'ın Hızlı Düşüşü Devam Ediyor

League of Legends Türkiye Büyük Finali’ne Geri Sayım

04.08.2015 16:15 - Tunahan Safdır

 
     Riot Games, gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Türkiye Büyük Finali için geri sayım başladı. 8 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Türkiye Büyük Finali’nde 10 bin eSpor tutkunu bir kez daha Ülker Sports Arena’da yerini alacak.

     Türkiye’de eSpor kavramının önde gelen destekçisi Riot Games’in gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlediği Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final heyecanı başlıyor. Türkiye’nin en büyük eSpor coşkusuna ev sahipliği yapacak League of Legends Türkiye Büyük Finali, 10 bin oyun tutkununu bir araya getirecek.

     Toplam 8 takımın haftalar boyunca mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonun belirlenmesiyle sona erecek. Göz alıcı bir mücadele sonrasında finale yükselen Beşiktaş ve Dark Passage takımları, “En Büyük” olmak için kozlarını Ülker Sports Arena’da paylaşacak.
 
     Türkiye Şampiyonu için Dünya Şampiyonası yolu açılacak. League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.

     League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final zamanı hızla yaklaşırken, Biletix üzerinden satışa sunulan etkinlik biletleri 1 gün içerisinde tükendi. Geçtiğimiz yıl aynı mekânda gerçekleştirilen etkinlik için satışa sunulan yaklaşık 10 bin bilet, bir haftalık bir süre içinde tükenmişti.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Neca, Atari Oyunu Texas Chainsaw Massacre Figürünü Duyurdu Paylaş World of Warcraft'ın Hızlı Düşüşü Devam Ediyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.