Dota 2'nin Yeni Güncellemesi Oyuna Büyük Değişiklikler Getiriyor Guild Wars 2'yi Bir Haftalığına Ücretsiz Test Edebilirsiniz

Blizzard'ın Yeni Nesil MMO Projesi 'Project Titan' İptal Edildi!

24.09.2014 13:01 - Samet Konuksal

(Görsel World of Warcraft: Warlords of Draenor'un sinematiğine ait.)


    World of Warcraft ile beraber MMO-RPG türüne tanım kazandıran firmalardan Blizzard, ikinci MMO projesi Project Titan üzerinde uzun süreden beri çalışıyor. Senelerden beri projeyi tam adıyla duyurmayan ve gün yüzüne çıkarmayan firma, en nihayetinde üzücü haberi oyuncularla paylaştı.
 
    Blizzard, yedi seneden beri geliştirilen Project Titan'ın iptal edildiğini açıkladı. Yaptığı açıklamalarda firmanın CEO'su Mike Morhaime, "World of Warcraft'ı yapmış bir firma olarak MMO'ların nasıl yapılacağını gerçekten biliyoruz. Bu yüzden şimdiye kadar yapılmış en iddialı MMO projesini geliştirmek için yola çıktık. Ancak devamı gelmedi." açıklamalarını yaptı.
 
    Devamında Morhaime, "Yapımcı ekip olarak eğlenceyi, tutkuyu yakalayamadık. Sonra projeyi köklü olarak değiştirmek istedik ancak asıl soru, böyle bir projeyi gerçekten yapmak isteyip istemediğimizin arkasında yatıyordu. Cevabımız hayır olunca da Project Titan'ı iptal etme kararı aldık." sözlerine yer verdi.
 

Tweet
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg project titan
Dota 2'nin Yeni Güncellemesi Oyuna Büyük Değişiklikler Getiriyor Paylaş Guild Wars 2'yi Bir Haftalığına Ücretsiz Test Edebilirsiniz
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
RedTurkei - 25.9.2014 00:15:28 0
Cesaret edemezler ben bile korkuyorum bu fikirden. Boşverin tutmaz çünkü, onun yerine Warcraft 4 bekliyoruzz boşa gitti emekleriniz.. doğru yol dosdoğru önünüzde titan mitan.. Hikaye olmadan her mmo boşa kürek çekmek
sniper23 - 24.9.2014 20:47:51 +1
Aslında bu oyuna hiç gerek yok . WOW'u yeni bir oyun motoru ile baştan yapıp , yeni dinamikler ekleseler zaten millet saldırırdı.
BSC Misafiri - 24.9.2014 17:13:24 +1
Hearthstone gibi bir free to play oyununa harcanan para ve getirisini göz önüne aldıklarında adamlar haklı, paranın akış yönüne göre hareket ediyorlar. Artık hiç bir firmadan WOW veya Diablo 2 benzeri bir oyun beklemeyin. Yeni nesil Casual oyunlarla devam edecek ( heroes of the storm yapılırkende açık açık söylediler casual bir oyun olacak diye), günümüzde paranın çarçur edilmesi artık okadar kolay ki 12 yaşında çoçuğun İninal kartı var PB, steam üzerin item almadır adamların sıradan alışkanlıkları. " It is what it is man" :) Artık senede bir duğru düzgün çıkan "AAA game" kalan zamanlarda da Indie Game lere devam :)
[__Zahid__] - 24.9.2014 15:57:11 +2
sevindim. zaten sci fi temalı olacak gibi söylentiler vardı. en sevmediğim tema, özellikle mmorpg lerde. hertürlü güzel bi haber çünkü daha iyisini yapacakları kesin.
huseyincarnege - 24.9.2014 15:28:00 0
World of Warcraft: Warlords of Draenor OYUNCU SAYILARINI TEKRAR ondan iptal edildi
aslında rafa kalktı tekrar çıkar sonra
Vinewood - 24.9.2014 15:06:37 0
Daha 2 ek paket daha çıkacak wow'a, ondan sonra
Kalzagg - 24.9.2014 14:40:46 -1
hayvan gibi para kazanıyorlar ... kalkınca ne gerek var dediler yapmadılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.