Deep Down'ın Aksiyon Dolu E3 Videosu Yayınlandı Final Fantasy XIV'ü Xbox One İçin de Görebiliriz

Riot Games, 'League of Legends 2' Gibi Bir Şey İstemiyor

12.06.2014 17:18 - Samet Konuksal


    League of Legends'in piyasa çıkışı 2009 senesinde yapılmış olsa da, oyunun o sürümüyle bugünkü sürümü arasında çok büyük farklar var. Bunun nedeni, firmanın oyunu tamamen güncel tutmasından kaynaklanıyor. Peki bu güncellik nereye kadar sürecek? 
 
    E3'te konuşan Riot Games'ten Brent Critchfield, firmanın 'League of Legends 2' gibi yeni bir oyun amacının olmadığını söyledi. Oyunu güncelleyerek yenileme anlayışının devam edeceğini belirten Critchfield, "Torunlarımın da bu oyunu oynamasını istiyorum." cümlesini söylüyor.
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Deep Down'ın Aksiyon Dolu E3 Videosu Yayınlandı Paylaş Final Fantasy XIV'ü Xbox One İçin de Görebiliriz
YORUMLAR 18
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 14.8.2014 16:54:30 0
DOTA VARKEN LOL YOKTU . DOTA OLMASA LOL OLMAZDI . LOL DOTA CAKMASI OYUNDUR
Degethyus - 19.6.2014 00:19:50 -1
Ben senin ''bence'' ile başlayan cümlelerine cevap vermedim.Zaten hangisine cevap verdiğim belli olsun diye de özellikle aldım mesajıma koydum.Sen gittin çok oynanan oyun en iyi değildir dedin, ben sana bundan bahsetmedim.Dediğin şey doğrudur hem fikiriz ama konu ile alakalı bir örnek değildir.Titan Quest ile Diablo'yu karşılaştıran nice oyuncu, editör ,yapımcı bilmem ne bunlar yanlış yapmış o zaman.Hadi geç onları şahsen CoD ile Battlefiled'dan daha yakın bir karşılaştırmadır, anlamak istememe durumu burada nüksetmiş şahsen.Şu Master Yi örneği ve durduramayanlardan bıktım artık, Teemo dediğin eleman çok değişti, 7200'lük hero bir kaç güne 6300 olur, sonra başka alanlarda kullanmayı keşfeder ve o alanda op olduğunu anlarsın.Yapımcı der ki biz bunu bu amaçla yapmamıştık maalesef nerf yedirmek zorundayız diye.Bunda yanlış bir şey yok.Pahalı hero ucuz hero'dan daha iyidir diye bir şey hiç yok.Ya da sen gideli bu oyun çok değişti diyelim.Ulan bu Riot da ne paragözmüş demedim hiç.Çok oyuna dedim ama.Bayağı da eskilere dayanır oyunculuğum.Neyse sonu yok bunun uzar da gider, tek temennim insanların zevklerine saygı gösterilmesidir.Tabi genel bir temenni bu, direkt sana edilmiş bir laf değil.
Clanox - 18.6.2014 23:10:24 0
Örnek gayet de yerinde,sen anlamak istemiyorsun.Yazımda sürekli "bence" "benim fikrime göre" dedim.Ben oyun otoritesi değilim oyuncuyum istediğim gibi yaftalıyorum oyunu bence oyun tırt.İnsanların bu oyunu oynamasının sebebi basit olması,basit olması da benim için tırt bir oyun demek..Master yi yi alan önüne geçeni doğruyor yalan mı ? Ve ya o cüce mantar bırakan eleman (teemo sanırım).Onu alan oyuna yeni başlamış olsa bile karşıdaki heronun itemleri farketmeksizin önerilen itemleri aldığı sürece oyunu domine ediyor.Bunun gibi pek çok örnek var.Bu oyun dengesiz,karakterler arası uyum ve ya zıtlık yok.7200 puanlık bi heroyla 2000 puanlık bi hero arasında fark yok demeyin buna kargalar bile güler.Oyun sömürü taktiğini bıraksaydı belki bu derece ağır eleştirmezdim.HoN gibi bir oyun aylık hatırlamıyorum kaç dolar istiyordu oyunu oynamak için.Girdik gördük betasında ne olduğunu da şükür parayı boşa atmadık.Şimdi hangi mobacı hondan bahsediyor ? Hon açgözlülüğün dibine vurmasaydı belki tutacaktı.Ama oyuncular böyle şeylere prim vermiyor işte.Ücretsize döndüğü halde serverları sinek avlıyor.
Titan quest ile diabloyu nasıl karşılaştırabiliyorsun anlamadım.Path of exile diablo desen anlayacağım ama...
Lol benim için tırt bir oyun.Eşit olmayan bir oyunda eğlenebilmeniz de takdire değer.
Degethyus - 18.6.2014 22:01:22 -1
Milletin cebini boşaltan oyunlardan bir cacık olmaz demişsin, yapımcının tercihidir ve yapımcı ile oyuncu arasındaki bir ilişkidir bu, sen bunu eleştirebilirsin ben de eleştiririm ama bundan bir cacık olmaz demen eleştirmekten ziyade çok iddalı boş bir laftır.Ve şu an verdiğin örnekle sarf ettiğin cümle arasında benzerlik yok, yanlış bir örnek seçmişsin.Ayrıca insanlar bundan memnun olmalı ki bunca oyuncusu var.Cep boşaltma olayına gelince, ne kadar LoL oynadın bilmiyorum ama HoN'a çok ciddi bir alternatifti zamanında ve tamamen ücretsiz oynanabiliyordu.Şu an LoL oynuyorum ve hiç bir şekilde para yatırmadan gayet de güzel eğlenebiliyorum.Oyun puanı birikince tarzıma uygun şampiyon alıyorum oluyor bitiyor.Kolay olduğu için falan değil, ben bu oyunu oynarken gerçekten eğleniyorum ve beni ilgilendiren de bu yönüdür.Dota 2'de tüm kahramanlar açıktır evet, çok güzel bir uygulamadır evet, ama ben LoL'den aldığım zevki ondan alamıyorum arkadaş, olay tamamen budur yahu.Bazıları var LoL oynayan adamın oyunculuğunu sorgular oldu, neden örnek verdiğiniz kitle hep ilkokul seviyesi ki?O bahsettiğiniz kitleden ben de hoşlanmıyorum ama sırf bu ergenler yüzünden de oyunu bırakmayı düşünmüyorum açıkçası.Olaya başka bir taraftan da bakalım, Diablo çok iyi bir oyundur ve devrim niteliğindedir ama Titan Quest'in Diablo'dan ağır şekilde esinlenmesi TQ'yu kötü yapmaz ve sırf bu yüzden bu oyunu oynamamak, ki ağır fanlar hep ön yargılıydı, yıllar geçmiş adam gibi hack&slash oyun gelmiş, yemiş bir çakma yaftası ve oyun sırf bu ego saçmalaması yüzünden hak ettiği değeri görememiştir.Halbuki sen de ben de TQ'nun ne kadar sağlam bir oyun olduğunu biliyoruz değil mi?Senin için demiyorum ama çok iyi olduğunu kabul etmekte zorlanıyoruz niyeyse.Eh işte insanoğlu.
Clanox - 18.6.2014 18:33:21 0
Nicelik nitelik demek değildir.Knight online'ın Türkiyedeki oyuncu sayısı zamanında wowdan fazlaydı.Bu onu ondan daha iyi bir oyun yapar mı ? sanmıyorum
Degethyus - 18.6.2014 02:06:27 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Kaliferno

Lol benim için en basit tabirle tırt bir oyundur.Strateji geliştirme namına birşey yok.Hazır itemleri al ekle karaktere çatır çatır biç milleti.Takım oyunu olmasa da oyunu çok rahat domine edebiliyorsunuz.Towerlar acayip saçma bir şekilde çalışıyor towerın dibinde vuruyorum vuruyorum bana dönmesi lazım kulenin dota2 de olduğu gibi ama gidip kreplere(minion) kilitleniyor.Profesyonel mobacılar için bence lol çerez tadındadır.Çünkü çok basit bir oyun.Üniversitedeyken çoğu ev arkadaşımı dota2 ye başlatamamamın sebebide hardcore yapısıdır.
Edit:Ayrıcao kazanılan point ile ve ya riot pointler ile hero açmak para tuzağından başka birşey değil.Milletin cebini boşaltmanın ön planda olduğu moba oyunlardan üstüne basa basa söylüyorum bir cacık ol-maz

Üstüne basa basa söylediğin şeyin karşılığı günlük 27 milyon oyuncu.
Clanox - 17.6.2014 17:13:31 0
Lol benim için en basit tabirle tırt bir oyundur.Strateji geliştirme namına birşey yok.Hazır itemleri al ekle karaktere çatır çatır biç milleti.Takım oyunu olmasa da oyunu çok rahat domine edebiliyorsunuz.Towerlar acayip saçma bir şekilde çalışıyor towerın dibinde vuruyorum vuruyorum bana dönmesi lazım kulenin dota2 de olduğu gibi ama gidip kreplere(minion) kilitleniyor.Profesyonel mobacılar için bence lol çerez tadındadır.Çünkü çok basit bir oyun.Üniversitedeyken çoğu ev arkadaşımı dota2 ye başlatamamamın sebebide hardcore yapısıdır.
Edit:Ayrıcao kazanılan point ile ve ya riot pointler ile hero açmak para tuzağından başka birşey değil.Milletin cebini boşaltmanın ön planda olduğu moba oyunlardan üstüne basa basa söylüyorum bir cacık ol-maz
einhander - 17.6.2014 11:01:26 0
gelıstırılebılır bır oyun oldugu ıcın ıkıncısının cıkasına gerek yok halı hazırda var olan oyunun tum grafıklerınden karakterlerıne kadar degıstırebılme ımkanları var
Rockhanx - 13.6.2014 20:24:44 0
yahu şu artık dota 2 vs lol muhabbetini bırakın kaç sene oldu her oyununda kendine has bi kitlesi var.İyi oyun kötü oyun diye bi karşılaştırma yapmak saçmalağın danişkasıdır bitmez bu muhabbet.Gerekse Lol'ü betasından itibaren 2.5 sene gerekse honu openbeta'sından sonra 7-8 ay ve dota 2'yide betasından belli halen oynuyorum ve piyasadaki elime fırsat geçitikçe ne kadar moba varsa oynadım(bunların içinde gerçekten bu oyunların birebir kopyası diyebileceğimiz oyunlar vardı bkz. asya mobaları).Fakat bi kere bile bu oyunları oynayan bi kitleye gidip yok lol güzel dota güzel;yapmayın arkadaşım adamlar bak ne güzel oyunu güncel tutucaz falan diyo gerek yok kavgaya.Bişeyi tartışacaksanız yok bu oyundan çıktı yok bu oyun çakması çok saçma şeyler öyle olsa dahi her iki oyununda kendine has bi kitlesi var.Eğer bu oyunları karşılaştıracaksınız önce bi oynayın bi bilgi edinin ayıp denen bişey var!
Degethyus - 13.6.2014 02:43:12 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

alıntı:

Orijinalden alıntı: Degethyus

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: DubSteq<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EmbeddedSine8<br><br>Diss to Dota 2</blockquote><br><br>Dota Warcraft modu olarak yapılmıştı. Yenisi elbetteki Dota 2 olarak gelmeliydi. Hem geliştiricisi Valve oldu hemde Yeni motor ile yapıldı. Diss atması bile mümkün değil yani.Neticede Dota olmasa LoL olmayacaktı.Asıl Dissi Dota2 İnternational 2014 ile atacak LoL'e ,10M'den fazla ödül havuzu ile.</blockquote><br> <br> Steve Feak nam-ı diğer LoL'un baş tasarımcısı, Dota'nın meşhur haritasını yapmasaydı, bu günler olmayacaktı, olurdu da bu kadar tutmazdı herhalde.

Affedersinde Guinsoo(Steve Feak) yapmadı DotA'nın meşhur Haritasını, Eul ilk DotA modunu ve haritasını çıkartmıştır. Tamam League of Legends iyidir. Ama Çok büyütmeyin Guinsoo var diye DotA'yı DotA yapan adam icefrogdur. Guinso Dayanamayıp bıraktı sonra LoL'ü çıkarttılar. icefrog ise DotA 2'yi yapmaktadır. Steve Feak işlerini iyi yapmıştır fakat sonrasında çekip gitmiştir ve bütün iş icefrog'a kalmıştır.

Ben LoL oynuyorum ama benim için hepsi güzel, insanlar bir şeye .ok atmayı çok iyi bilirler, halbuki biraz araştırsalar o kadar da basit değil.Yok LoL oynayan ergendir , yok çakmadır bilmem ne işin aslı öyle değil.Adam bir de Dota 2 çakması diyor güler misin ağlar mısın.Genele anlatıyorum ben sana ona buna değil cevabım.Mesela bana Dota 2'yi ilk anlattıklarında dedim herhalde HoN'dan bayağı etkilenmişler, adının Dota 2 olması bunun aksi olduğu anlamına gelmez, demek istediğim takılmayalım diyorum ben de, takılıp kalıyoruz çünkü.
[Z3R0] - 13.6.2014 01:15:10 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Degethyus

alıntı:

Orijinalden alıntı: DubSteq

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EmbeddedSine8<br><br>Diss to Dota 2</blockquote><br><br>Dota Warcraft modu olarak yapılmıştı. Yenisi elbetteki Dota 2 olarak gelmeliydi. Hem geliştiricisi Valve oldu hemde Yeni motor ile yapıldı. Diss atması bile mümkün değil yani.Neticede Dota olmasa LoL olmayacaktı.Asıl Dissi Dota2 İnternational 2014 ile atacak LoL'e ,10M'den fazla ödül havuzu ile.


Steve Feak nam-ı diğer LoL'un baş tasarımcısı, Dota'nın meşhur haritasını yapmasaydı, bu günler olmayacaktı, olurdu da bu kadar tutmazdı herhalde.

Affedersinde Guinsoo(Steve Feak) yapmadı DotA'nın meşhur Haritasını, Eul ilk DotA modunu ve haritasını çıkartmıştır. Tamam League of Legends iyidir. Ama Çok büyütmeyin Guinsoo var diye DotA'yı DotA yapan adam icefrogdur. Guinso Dayanamayıp bıraktı sonra LoL'ü çıkarttılar. icefrog ise DotA 2'yi yapmaktadır. Steve Feak işlerini iyi yapmıştır fakat sonrasında çekip gitmiştir ve bütün iş icefrog'a kalmıştır.
Degethyus - 13.6.2014 00:31:57 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: DubSteq

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EmbeddedSine8<br><br>Diss to Dota 2</blockquote><br><br>Dota Warcraft modu olarak yapılmıştı. Yenisi elbetteki Dota 2 olarak gelmeliydi. Hem geliştiricisi Valve oldu hemde Yeni motor ile yapıldı. Diss atması bile mümkün değil yani.Neticede Dota olmasa LoL olmayacaktı.Asıl Dissi Dota2 İnternational 2014 ile atacak LoL'e ,10M'den fazla ödül havuzu ile.


Steve Feak nam-ı diğer LoL'un baş tasarımcısı, Dota'nın meşhur haritasını yapmasaydı, bu günler olmayacaktı, olurdu da bu kadar tutmazdı herhalde.
BSC Misafiri - 12.6.2014 22:44:29 0
Bu oyunu oynayan insanlara gerçekten saygı duyuyorum ama yaş ortalaması acayip derecede düşük cafeye gidiyorum 10-11 yaşında çocuklar oynuyor
tazev123 - 12.6.2014 22:07:01 0
artık sarmıyor ondan çıksada cıkmasada kusra bakma lol, torunlarımız oynamıcak.
David Attenborough - 12.6.2014 19:50:03 0
Şirket batsa da kurtulsak bu oyundan.
Master_Evil - 12.6.2014 19:08:56 0
torunları olana kadar ne oyunlar çıkar lol mu kalır
DubSteq - 12.6.2014 18:50:16 +4
alıntı:

Orijinalden alıntı: EmbeddedSine8

Diss to Dota 2


Dota Warcraft modu olarak yapılmıştı. Yenisi elbetteki Dota 2 olarak gelmeliydi. Hem geliştiricisi Valve oldu hemde Yeni motor ile yapıldı. Diss atması bile mümkün değil yani.Neticede Dota olmasa LoL olmayacaktı.Asıl Dissi Dota2 İnternational 2014 ile atacak LoL'e ,10M'den fazla ödül havuzu ile.
White Death - 12.6.2014 17:46:27 -2
Diss to Dota 2
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.