Transformers Universe MOTA Olacak EVE Online Savaşta Kazanan Taraf Oldu

Guild Wars 2'de Yeni Güncelleme

06.02.2014 09:51 - Samet Basri Taşlı

 
     Guild Wars 2 için yeni güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile Scarlet Briar'ın hikayesinin devamını öğrenebilir, mağazadan yeni "Lovestruck" temalı eşyalar alabilir ya da yeni WvW haritasını ve geliştirilmiş bekleme sistemini deneyebilirsiniz.
 
     Scarlet Briar, bir grup Aetherblade korsanını Edge of Mists bölgesine yönlendirirken, onu takip eden Taimi ve zorunlu olarak peşinden gelen Braham'da aynı bölgeye gider ve yakalanır.
 
     Tyria'da ise dedektiflerimiz Marjory Delaqua ve Kasmeer Meade, son yapılan savaşlarda ele geçirilen çeşitli mekanik parçaları incelemekte ve Scarlet'ın planını geç olmadan çözmeye çalışmaktadır. Dedektiflerin bulmacayı çözmesine yardım etmek isteyenler için adres ise "At the Dead End Bar"
 
     Yeni gelen WvW haritası The Edge of Mists sayesinde artık sıra beklerken boş boş etrafta gezinmeniz gerekmeyecek. Overflow özelliğini kullanan bu harita sayesinde beklerken bile aksiyona girebilir ve yeteneklerinizi deneyebilirsiniz. Ayrıca WvW için yeniden geliştirilen sıra sistemi sayesinde, artık bir sıraya girdiğiniz önünüzde kaç kişi olduğunu görebileceksiniz.
 
     14 Şubat sevgililer günü sebebiyle gelen yeni aşk temalı "Lovestuck" silahları ve Quaggan bitirici hareketlerini Black Lion Store üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaynak Guild Wars 2
Tweet
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Transformers Universe MOTA Olacak Paylaş EVE Online Savaşta Kazanan Taraf Oldu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.