Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Mythos ile Uld'a Yolculuk

25.05.2011 00:37 - Ersin Kılıç

Mythos ile Uld'a Yolculuk


     Güzel Uld’un büyüleyici ışığından acilen kendine gelmen mi gerek? Yeni deneyim puanları seni es geçip görmezden mi geliyor? Baltanı sallayacak gücün mü kalmadı? O halde „Mythos-Seyahat“in sana karşı koyamayacağın bir teklifi var! Runik kapı zindanlarında bir kıyım tatiline ne dersin? 5 yol arkadaşınla eşsiz mağara manzaralarını keşfet ve yerli yaratıklara karınlarına gömülü kılıçların ne kadar da yakıştığını göster. Yardımsever Topluluk Yöneticilerimiz seni ferahlatıcı içeceklerle* karşılayacaklar. Deneyim puanı tablonun uzun zamandır böylesine parladığını görmemişsindir.

     *(15 gün süresince %15 arttırılmış Deneyim Puanı-Değerleri)

     Yoğun talep üzerine „Mythos-Seyahat“ özel kıyım paketi 1 hafta boyunca programımızda mevcuttur. Bugün itibariyle TSİ 18.00 – 20.00 arası tüm sunucularda bu unutulmaz Runik kapı zindan seyahati özel paketini alabilirsin.

     Seyahat süresi boyunca sohbet pencerende yetkili Topluluk-Yöneticilerimizin duyurularına dikkat et. Ayrıca hafta boyunca TSİ 18:00 – 20:00 arası bütün oyunculara kökü kazıılmış tüm canavarlar için %30 daha fazla Deneyim Puanı dağıtılacak.

     E daha ne bekliyorsun? Kılıçların şıngırtısı, ateş toplarının hoş sıcaklığı ve meşhur „kendin kes kendin pişir kendin ye“ alanımız ile eminiz ki, sen de aradığını bulacaksın!
 
 
                                                                                                            Basın Bülteni
 

Tweet
Mythos Europe Myhtos MMO Hack’n’Slash PC Online
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Mythos Global
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.