EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor!

Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu

30.04.2024 22:40 - Hamit Can Sayılgan

 
     Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa sahibini buldu. eSüper Lig’de normal sezonu ilk altı sırada tamamlayan takımların ve GAMEON eTürkiye Kupası finalinde yer alan takımların mücadele ettiği Türk Telekom eSüper Kupa’yı Fenerbahçe kazandı. Finalde Galatasaray’ı geçerek kupaya uzanan Fenerbahçe, Türkiye’yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda temsil edecek.
 
     Türkiye Futbol Federasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig’i hayata geçiren Türk Telekom, bu yıl ilk defa düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa’nın da isim sponsorluğu ve yayıncılığını üstlendi. eSüper Lig’i ilk altıda bitiren ve GAMEON eTürkiye Kupası’nda finale ulaşan iki takımın yer aldığı Türk Telekom eSüper Kupa play-off aşamasının ardından yarı finale Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve MKE Ankaragücü yükseldi.
 
     Kaybedenler yarı finalinde Trabzonspor, Ankaragücü’nü eleyerek kupa dışına itti. Kazananlar yarı finalinde ise Fenerbahçe, Galatasaray’ı geçerek finale adını yazdırdı. Kazananlar yarı finalinde mağlup olan Galatasaray, kaybedenler yarı finalinin galibi Trabzonspor ile finalde Fenerbahçe’nin rakibi olmak için mücadele etti.
 
     Kaybedenler finalinde Galatasaray, Trabzonspor’u 6-4 ve 4-2’lik skorlarla geçerek finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Kaybedenler finalinden gelen Galatasaray, finalde kazananlar yarı finalinden gelen Fenerbahçe’yi 2-1 ve 5-1’lik skorlarla yenince kupanın sahibi ‘Reset Bracket’ ile belirlendi. Tivibu Spor’dan canlı yayınlanan ve büyük heyecana sahne olan ‘Reset Bracket’ta Fenerbahçe, 1-0 yenildiği maçın rövanşında Galatasaray’ı 5-2’lik skorla geçerek Türk Telekom eSüper Kupa’da şampiyonluğa ulaştı.
 

Tweet
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! Paylaş MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)