Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor

 
 
Geldiğimiz süreçte Fallout ismini ve markasını hemen hemen hepiniz duymuşsunuzdur. Özellikle 11 Nisan tarihinde ülkemizde Amazon Prime Video işbirliği kapsamında yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir ses getirdiğini aktarabiliyoruz. Bu süreçten sonra serinin satışları patladı ve bu satışları değerlendirmek isteyen Microsoft'un yeni Fallout oyununun erken bir tarihte gelmesini istediği bildirildi.
 
Fallout serisi şu anda yükselmeye devam ediyor
 
 
 
Fallout serisinin bir hayli popüler hale gelmesiyle beraber elbette ekipler projelere olan bakış açılarını değiştirebiliyor. Açıklanan detaylara ve ortaya çıkan söylentilere göre Xbox, bir sonraki "Fallout" oyununa yönelik beklentilerini daha da yukarılara çıkarıyor ve bir an önce bu projenin oyunculara sunulması gerektiğini aktarıyor.
 
Seriyi geliştiren Bethesda ekibi şu anda uzay temelli açık dünya aksiyon rol yapma oyunu "Starfield"ı ve yine açık dünya aksiyon rol yapma oyunu "The Elder Scrolls 6"yı geliştirmeye devam ediyor. Durum böyle olunca Fallout 5'in 2030 yılına kadar gelmeyeceğini doğrulayabiliyoruz.
 
The Xbox Two Podcast'in yakın tarihli bir bölümünde Jez Corden, Fallout serisine olan taleplerin bir hayli arttığını ve serinin bir sonraki oyununun merakla beklendiğini bildiriyor. Bu detaylarla beraber yeni projelerin bir an önce piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.4.2024 20:08:22

0
Hala Fallout oyunlarını oyun motoru, grafik kalitesi yönünden eleştirmeye çalışanlar var. Biz hala bin türlü yama ile 2d Fallout 1 i win 10 da oynuyoruz. Fallout grafik demek değildir. Fallout bir yaşam bicimidir, bir felsefedir, bir meydan ve okumadır. Oyunun hikayesi yerine, oyun nün Loresi deyince kendini daha bı havali sanan ergenlere göre değildir.

Question-X

29.4.2024 15:02:19

0
Kullandıkları oyun motoru günümüzde bitik artık her anlamda , ya düzgün motor yapsınlar yada unreal engine e geçsinler. Bu tarz erken çıkmaya zorlamalar genelde felaketle sonuçlanır.

BSC Misafiri

28.4.2024 11:04:13

0
Dizi var ister tabi erken çıkmasını.Yine batırır starfield gibi, beceriksizliğiyle ünlüdür todd.

BSC Misafiri

28.4.2024 11:04:09

0
Geliştiricilere yapılan baskı hiçbir zaman olumlu bir netice vermez.Fallout nükleer kıyametin yol açtığı absürt bir evren.bu oyunda insanları hayran bırakan ince espriler ve hikaye,hayalgücü ve zamanın tezahürüdür.

BSC Misafiri

28.4.2024 11:04:01

0
InXile şuan da bioshock'umsu steampunk rpg projesi üzerinde çalışmasaydı onların elinden çıkan bir fallout oyunu harikulade olurdu.

BSC Misafiri

28.4.2024 11:03:03

0
Artık oyun motoru üzerine çalışmalılar. Tamam e'ye basılı tutup sepeti npc'nin kafasına geçirmek eğlenceli ama yeter.

Umit_22

28.4.2024 08:55:37

0
Fallout New Vegas oyununu Obsidian Entertainment yapmıştı. Bu firma da Microsoft'a bağlı bir firma. Son geliştirdikleri Avowed oyunu bu sene çıkıyor. Ondan sonra boşa düşüyorlar. Fallout 5'i Obsidian Entertainment'e versinler. Yine güzel bir Fallout oyunu yaparlar bence.

Jer Aders

27.4.2024 19:58:08

0
Ne 2030'u, TES 6 zaten 2028 den önce gelemez. 2 yılda Fallout 5 gelmez bethesdadan. Bu yüzden dizinin de verdiği gazla bir hışım Fallout 5'i TES 6 nın önüne çekip ona öncelik verebilir belki microsoft. Bu durumda TES 6 bekleyenleri çok üzücektir. Microsoft'un yerinde olsam Fallout'u Obsidian'a verilirim ki aynı anda hem Fallout hem TES geliştirilebilsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız