Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor

 
 
Bandai Namco, Tales of the Rays'in yedi yıldan fazla süren operasyonun ardından Japonya'daki hizmetinin 23 Temmuz'da sona ereceğini duyurdu.
 
iOS ve Android RPG ilk olarak 28 Şubat 2017'de Japonya'da piyasaya sürüldü. Küresel sürüm 24 Temmuz 2017'de piyasaya sürüldü, ancak bir yıldan kısa bir süre sonra 29 Mayıs 2018'de hizmeti sona erdi.
 
Bugünkü duyuruyla birlikte tüm oyun içi para birimi satışları sona erdi. Tam Ses Paketi satışları 20 Haziran'da sona erecek.
 
Bandai Namco, 22 Mayıs'tan hizmet sonuna kadar "2.703 Gün Teşekkür Ederiz Final Kampanyası" düzenleyecek ve bu kampanya, Temmuz ayında nihai senaryonun yayınlanmasıyla sonuçlanacak.
 
Tales of the Rays'in çevrimdışı bir versiyonunun da Temmuz ayında yayınlanması planlanıyor; bu, oyuncuların canlı versiyondan bazı verileri taşımasına olanak sağlayacak. Savaşlar, senaryo günlükleri ve ansiklopedi gibi bazı işlevler, işbirlikleri de dahil olmak üzere çevrimdışı sürümde kullanılmaya devam edecek.
 
Ana senaryo günlüğünün kilidi otomatik olarak tamamen açılacaktır ancak hatırlama senaryoları ve olay senaryolarının kilidi otomatik olarak açılmayacaktır. “Bir Hakikat ve Anı Hikayesi” isimli yeni bir senaryo da hayata geçirilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Tales of the Rays iOS Android Bandai Namco
CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız