Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini INGAME STUDIOS’un üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Crime Boss: Rockay City, Steam platformuna gelmeye hazırlanıyor. Oyunun yeni sürümü, katil robot temalı ek paket Cagnali's Order ile birlikte oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Ek paket içeriğiyle beraber Steam'deki yerini alacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Crime Boss: Rockay City, 18 Haziran tarihinde Steam platformu üzerinden PC için mevcut olacak. Bildiğiniz üzere oyun ilk olarak 28 Mart 2023'te Epic Games mağazası üzerinden PC için yayınlandı. Ardından 15 Haziran 2023'te ise PlayStation 5 ve Xbox Series konsollar için çıkışını gerçekleştirdi.
 
INGAME STUDIOS geliştirme başkanı Jarek Kolar bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Oyunu geliştirmek için uzun uğraşlar verdik. Bu süreçte topluluğumuza bağlı kaldık ve büyüyen bu topluluk için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Oyunun Steam platformuna gelmesi bizim için büyük bir adım. Sizleri bu heyecanlı deneyime davet ediyoruz."
 
505 Games ayrıca Crime Boss: Rockay City'ye 2025 yılına kadar birçok içeriğin geleceğini açıkladı. Bu kapsamda yeni seviyeler, karakterler ve avantajlar da dahil olmak üzere temalı etkinlikler bizleri bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

23.5.2024 10:45:25

0
Epic games ne zaman batıp kapanır acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız