Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Serisi - The Order 1886 Bölüm 1: Bize Ne Olmuş Böyle

20 Şubat 2015 bolumsonucanavari.com BSC 23 İzlenme Sayısı: 24016 Video süresi: 29:32 Oyun Serisi
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

The Order 1886'ya giriş yapıyoruz. Bu bölümde neler döndüğünü kavramaya çalışıyoruz.

sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
The Sims 4-Get to Work Tanıtım Videosu (Türkçe Altyazılı) Oyun Serisi - Dying Light: Bölüm 5: O Zaman Niye Tırmandım?!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OwlPray

22.2.2015 19:09:00

0
Beril hanıkında ilk yaptığı videolarda da gormuştum aynı yorumları herkes bir eleşttirme derdindeydi ama şimdi seviliyor kimse olumsuz yorum yapmıyor yani nur hanıma biraz zaman verin ortama alıştıkça hem o sizin istediğiniz gibi yayın yapar hemde siz izlemekten keyf alırsınız

McCutchen

22.2.2015 16:53:20

+1
Hocam alınmayın ama 113k+ mesaj ve nickden anlaşılıyorki BSC yaşam tarzınız olmuş sabah onla kalkıp akşam onla yatıyorsunuz izlenimi verdi tezin doğru olması %99.9 ihtimal, bu oluşumun yaratıcısı olsam böyle birini kesin bünyeme dahil ederdim.

McCutchen

22.2.2015 11:33:51

0
Alınmaca gücenmece yok, ölü gibi oynamış oyunu çok silik bir video olmuş.

RANCORE

22.2.2015 11:26:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Canli yayinlarda Cod oynadi diye sadece o oyundan anliyor mu oldu? Kiz ozellikle uzerine basa basa yayinlarinda soyledi ps1den beri oynadigini ondan oncesinde de pc oyuncusu oldugunu. Hatta oyun gecmisinin bir kismini da gosterdi. Yani kisacasi bir cogunuzun oyun gecmisinden daha iyi bir birikimi var. Anladigim kadariyla devamli Cod oynuyor yeni cikan oyunlari da surekli takip ediyor. Her duzgun sey yazana da yalak demeyin ben gozumle gordugumu soyluyorum kaldi ki Cod u oldukca iyi oynuyor. Bir arkadas canli yayinlari 100 izleyiciyi gecmiyor demiste ben her baktigimda 300-400 arasi izleniyordu. Boyle bir oyunu baslangic asamasinda cilgin atarak mi oynamaliydi? Oynanisi, grafikleri ile ilgili bilgi veriyor ki yapmasi gereken de sadece bu. Alismissiniz canli yayinlarda komediye, seri cekimlerinde ayni seyi goremeyince uykunuz geliyor. Nur'un sesi az geliyor oyunun sesi onu bastirmis gordugum tek sorun bu. Madem de ilk seri cekimiymis cok normal. Oyle cirkin elestirileriniz var ki yorum yapma geregi duydum. Saygilar
300-400 arası kişi önceki videodan kalan adamlar oluyor genelde. Chatte atılan yorumları izlersen bu kişilerin de nuru trollemekten başka iş yapmadığını görürsün. Diğer editörlerin sayısı her videoda net 800 kişi yakalarken nur komik COD videolarıyla maksimum 100-200 de sürünüyor her zaman.

RANCORE

22.2.2015 11:24:22

+1
Nurun akrabalarının sitede toplanıp "Kadına önyargı var" adı altında prim yapmaya çalışması da ta güzel konuymuş hakkaten baksana allahını seversen savunun 2 kişi de BSC misafiri nedense... Kadına önyargıymış, önyargı olsa Beril Sergün bu sitede Talha Aynacıyla en çok izlenen editörler olmazdı şunu bir algılayın. Nur hanıma da önce adam gibi oyunlar hakkında bilgi almasını, gerekli altyapıyı uyandırmasını ondan sonra gelip bu ayaklara yatmasını önerebilirim ancak. Bu işler öyle iki internetten duyduğun CoD'muş, AC'miş Dying Light mış gibi AAA oyunları oynayarak olmuyor. Sen daha bebek adımlarındasın adam birde gelmiş playstation oynuyor diyor, playstation1 i kız kardeşi de oynuyodu milletin büyük başarı yakalamış hakkaten. Bu mu savunman? Gel gelelim videonun kalitesine, adam bunu bile savunmayı başarmış. Arkadaşım otur bir önce sitede yayınlanan videoların kalitesine bak ondan sonra gel eleştiri yap. Bu yapılan şey sunum falan değil, düpedüz bir amatörün ilgi çekme çabaları. Ve son olarak güzel birde kapak koyayım sana tam olsun kaliteyi anlatan : Dünkü yayında Talha vs Beril Sergün iki youtuberla yayın yaptılar ve 1500 kişiye ulaştılar. Senin süper Nur'un yayını bu oluşumdan hemen sonraydı ve topu topu 200-300 kişiye ulaştı, anlayacağın bütün fareler gemiyi terketti hocam. Millet kaliteden anlıyor da konuşuyor.

blizzard3

22.2.2015 06:26:55

+1
Surekli cod oynuyan insan benim gozumde pek iyi deyildir devamli vur oldur kendini gelistirme diye bisey yok mesela bi tekken olsa birsuru tus kombinasyonu var ama nurun bi daying light oynamasini isterdim o atmosferi ben oyuncuyum diyen herkesin gormesi lazim

BSC Misafiri

21.2.2015 21:26:57

0
Canli yayinlarda Cod oynadi diye sadece o oyundan anliyor mu oldu? Kiz ozellikle uzerine basa basa yayinlarinda soyledi ps1den beri oynadigini ondan oncesinde de pc oyuncusu oldugunu. Hatta oyun gecmisinin bir kismini da gosterdi. Yani kisacasi bir cogunuzun oyun gecmisinden daha iyi bir birikimi var. Anladigim kadariyla devamli Cod oynuyor yeni cikan oyunlari da surekli takip ediyor. Her duzgun sey yazana da yalak demeyin ben gozumle gordugumu soyluyorum kaldi ki Cod u oldukca iyi oynuyor. Bir arkadas canli yayinlari 100 izleyiciyi gecmiyor demiste ben her baktigimda 300-400 arasi izleniyordu. Boyle bir oyunu baslangic asamasinda cilgin atarak mi oynamaliydi? Oynanisi, grafikleri ile ilgili bilgi veriyor ki yapmasi gereken de sadece bu. Alismissiniz canli yayinlarda komediye, seri cekimlerinde ayni seyi goremeyince uykunuz geliyor. Nur'un sesi az geliyor oyunun sesi onu bastirmis gordugum tek sorun bu. Madem de ilk seri cekimiymis cok normal. Oyle cirkin elestirileriniz var ki yorum yapma geregi duydum. Saygilar

Redunay

21.2.2015 20:11:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257 Arkadaş ne zaman kadın editörlerden biri çıkıp birşeyler yapsa olay oluyor bu sitede nesiniz olm siz kadın düşmanı mı?Birisi çıkmış siteyi terk ederim demiş,birisi çıkmış küfürbaz demiş,birisi tipini beğenmemiş ruh hastası mısınız olm siz?Dikkat ediyorum aynı şeyi Beril'e de yapıyorsunuz.Heryerde erkekler mi olsun illa anlamadım ki şu seriyi Taha çekse kimse gıkını çıkarmaz.Ayıptır sizin yaptığınız bu insanlar buradaki yorumları okumuyor mu zannediyorsunuz azıcık empati yapmak bu kadar mı zor anlamıyorum ki.
Doğru tespit. Sitede kadın düşmanlığı var. Hazımsızlıkta var biraz anladığım kadarıyla.

BSC Misafiri

21.2.2015 16:38:29

+1
Bırak bu işleri git oyundan anlamıyo bildiğin CoD oynamakla adam olunmuor.

BSC Misafiri

21.2.2015 16:38:20

+1
Oyun tamamen patlayan balon çıktığından böyle uyduruk oyunları bu tür insanlara sundurmalarını normal karşılıyorum. Sonuçta buda onlar için deneme tahtası oluyor. Yine de hakkını vermek gerek, bu karakter BSC ekibinin kalitesinde birisi değil, daha çok youtube kanalına ait gibi... Dilerim gidişi tez olur.

Zarbo257

21.2.2015 00:00:08

+2
Arkadaş ne zaman kadın editörlerden biri çıkıp birşeyler yapsa olay oluyor bu sitede nesiniz olm siz kadın düşmanı mı?Birisi çıkmış siteyi terk ederim demiş,birisi çıkmış küfürbaz demiş,birisi tipini beğenmemiş ruh hastası mısınız olm siz?Dikkat ediyorum aynı şeyi Beril'e de yapıyorsunuz.Heryerde erkekler mi olsun illa anlamadım ki şu seriyi Taha çekse kimse gıkını çıkarmaz.Ayıptır sizin yaptığınız bu insanlar buradaki yorumları okumuyor mu zannediyorsunuz azıcık empati yapmak bu kadar mı zor anlamıyorum ki.

hayabusa28

20.2.2015 23:19:42

+1
Nur varsa ben yokum.Hiç bir videosunu izlemiyorum,izlettirmiyorum.İzleyen izlesin.

elbiskuha

20.2.2015 23:15:01

+1
grafik grafik diye diye firmalarda başladı görüntü iyi oynanış pert oyunlar

topram23

20.2.2015 23:06:02

+1
Sevgili BSC ekibi, başta bu kişi için özellikle düzeltme yaparak editör değil dediniz rahatladık FAKAT oturup AAA oyunları da bunun gibi B sınıfı küfür makinesi amatörlere oynatacaksanız bize önceden söyleyin başka oyun sitelerini tercih edelim. Teşekkürler.

MytHnfr

20.2.2015 20:39:03

-2
Bende izlemedim videoyu fakat eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz gerçekten. Eleştiri tarzınız nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu gözler önüne seriyor. Bir insan ancak bu kadar kalitesiz eleştirebilir.

RANCORE

20.2.2015 18:31:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da BSC ekibinin çalışmalarından daha iyilerine laik olduğunuzu düşünüyorsunuz. " Televole artığı ne demek ?!" yada " burası çocuk parkına dondu !?" ... Beğenmiyorsan izleme , yorumda yapma ; yapacaksan aşağılama bu kadar hazmedememezlik olmaz. Esas kaliteyi sizin gibi emeğe saygısı olmayan izleyici kitlesi düşürüyor. Sizin için uğraşılıp video çekiliyor , saatlerce "edit" leniyor sizin yaptığınız yorum bu mu ? Bu Nur'un ilk seri çekimi olmasına rağmen başlangıç için gayet güzel olmuş. Canlı yayınlarını da izliyorum ve kendisini başarılı buluyorum. Başarılar dilerim.
Mert Saraç.
Yalak mode on. Sırf buraya konulanı izledik diye eleştiremiyor muyuz şimdi? O zaman senin de o yorumları eleştirmemen gerek arkadaşım. Otur yerine okuma yazılan negatif yorumları. Atıp tutmadan önce kendi dediğini düşün biraz. Ayrıca konulan videonun berbatlığı konusunda yalana falan gerek yok. Zaten BSC neden halen bünyesinde böyle amatör kişilerin çalışmasını kabulleniyor ben onu anlayamadım. Nerdeee bir Talha, Ersin, Beril nerde bu. Kusura bakmayın ama buraya konulan şey youtube a aittir. Nur hanıma da artık kendini komik duruma düşürmemesini umuyorum. CoD gecelerinde bile izleyici sayısının maksimum 100 ü zar zor bulması, bu videonun rezillik ve sıkıcılık derecesi gibi insanın gözüne gözüne sokulan unsurlar varken hala burada bulunmasının nedenini zaten Gökhan bey ilk videosunda paylaştı. Kısacası "Yönetim kadrosunda tanıdığım var, bende pastadan bir dilim almaya geldim."

Mithrandir.

20.2.2015 16:19:49

+1
BSC kullanıcılarının böyle bir sorunu var. Videoyu izlemedim fakat istediğim gibi eleştiririm. Çöp de derim , iğrenç olmuş da diyebilirim ama iyi de oluş derim güzelse. İlk defa çekip yapması , saatlerce edit yapması benim çok tikimde değil açıkçası. Ben ortaya koyulan videoya bakarım ve yorumumu yaparım. Not : videoyu izlemedim , kötü veya iyi olmuş olabilir.

BSC Misafiri

20.2.2015 16:12:37

-4
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da BSC ekibinin çalışmalarından daha iyilerine laik olduğunuzu düşünüyorsunuz. " Televole artığı ne demek ?!" yada " burası çocuk parkına dondu !?" ... Beğenmiyorsan izleme , yorumda yapma ; yapacaksan aşağılama bu kadar hazmedememezlik olmaz. Esas kaliteyi sizin gibi emeğe saygısı olmayan izleyici kitlesi düşürüyor. Sizin için uğraşılıp video çekiliyor , saatlerce "edit" leniyor sizin yaptığınız yorum bu mu ? Bu Nur'un ilk seri çekimi olmasına rağmen başlangıç için gayet güzel olmuş. Canlı yayınlarını da izliyorum ve kendisini başarılı buluyorum. Başarılar dilerim. Mert Saraç.

BSC Misafiri

20.2.2015 14:07:44

+1
The Order gibi beklenen bir oyunun oynanisi ancak bu kadar sig, vasat, televole artigi bir sekilde sunulabilirdi. Tum ekibe saygilarimi sunuyorum bu mukemmel otesi oynanis videosundan dolayi. Kalitenin iyice ayaklar altina cekildigi artik kanitlanmis oldu. Bu rezaletin tartismasiz mimari olan kisiye de tek sorum yakinda BSC ekibine dayinizi falan da katacak misiniz Acaba? Yani hadi oyundan zerre anlamamayi gectim sitede yayin yapmanin tek yolu size yalakaliktan mi geciyor?

BSC Misafiri

20.2.2015 13:57:28

+1
Bir zamanlarin bscsi cocuk parkina dondu.

Megathrone26

20.2.2015 12:45:59

+2
Video İncelemesi ortada yokken serisine mi başladınız bu nasıl iş?

RealArek

20.2.2015 05:02:54

+2
Koca bscde çekicek başkası yok muydu yanlış anlamayın ama izlerken uykum geldi :D

HIGHER

20.2.2015 00:16:36

+3
bu ne ya
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

The Order: 1886 4/10 2 oy
KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
1
OY
2
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız