Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Muhabbeti - Uyarlama Oyunlar

19 Nisan 2015 Alkan Adakaner 42 İzlenme Sayısı: 60263 Video süresi: 01:17:36 Oyun Muhabbeti
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Oyun Muhabbeti'nin bu bölümünde film, kitap, çizgi roman, anime gibi alanlardan oyunlara uyarlanan yapımları konuştuk. Ayrıca ünlü oyunların film uyarlamaları konusuna da değindik.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Sıcağı Sıcağına: Final Fantasy XV Episode Duscae OynuYORUM: Running With Riffles
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.4.2015 00:47:12

0
Ailen (yaratık) serilerine değinmemişsiniz bence o serilere de değinilmeliydi :)

pcrex

22.4.2015 21:00:32

0
filmler hakkında bazı konularda hem fikiriz ama bazı konularda da şiddetle sizi kınıyorum, ersin kardeşim onepiece nin 689. bölümü olduğunu biliyor ama F&F 7. film olunca ''6 bölümde neyi anlatamadınız da 7. çektiniz'' gibi bayat bir eleştiride bulunuyorsunuz (film ile animeyi karşılaştırmıyorum, uzun oldukları bakımdan söylüyorum). serinin hak ettiği saygıyı göstermediğiniz için sizi kınıyorum ve resident evil gibi rezil bir film serisiyle karşılaştırma aşamasına dahi getirdiğiniz için tekrar kınıyorum. Aksiyon filmlerinden anlamıyorsanız yorum yapmaya bilirsiniz ama paul walker ın anısına 7. film harika olmuş tabi ki anlayana. ve evet biz öleceğiz ama one piece asla bitmeyecek :)

FreeMaNMeliH

22.4.2015 11:36:48

+1
Benim dikkat ettiğim filmden uyarlama x-men origins wolverine the game 2009 yılında çıkmıştır dövüş dinamikleri konusu en beğendim film = oyun ikilisi olmuştur özellikle ileride açılan puan ile inanılmaz bir kombo çeşidi vardı çok beğenmiştim .... Resident evil 1 vs 2 ben beğendim açıkçası milla iyidir yav :) Ayrıca Alkan abi sen olmasan program falan yapacak yok ağa, şaka bir yana ağzınıza sağlık iyiki varsınız :D

oglım_aşortman_gey

21.4.2015 17:33:08

0
tales of piratesten bahsetmemenize şaşırdım açıkçası. türkiyede bilinmemesi normal ama bu kadar anime dünyasına aşina ve işi oyun olan sizlerin dünyada tutulan (hala daha tutulan) bir oyun için en azından ismini zikretmenizi isterdim. bariz bir biçimde one pieceden etkilenmiş bir oyundur. yaklaşık 8-9 sene önce çıkmasına rağmen hala daha oynanabilirliği vardır. (knight ve silkroad gibi sönmemiştir ki ortalama bu oyunlarla aynı zamanda çıkmıştır) özellikle ispanyollar, portekizler ve latin amerika hastası bu oyunun. dolu private serveri var. hem de sağlam privateler öyle 6 ayda kapananlardan değil. benim bildiğim 4-5 yıldır hala devam edeni var. oyun daha fazla para kazanabilmek adına f2p den pay to win e döndüğü için bıraktım. hem de uzun süre önce döndü. ama hala daha arada sırada privatelerden birine girip oynarım. oyuna japonlardan daha çok avrupalıların rağbet göstermesi ise ayrıca ilginçtir. ayrıca pirate king online adı altında başka bir offical versiyonu da vardı. oyunun en ilginç özelliklerinden biri de izometik bakış açısıyla oynanmasıdır. eskiden bu kamera açısına burun kıvırıyorlardı bu ne böyle diye ama dota ve lol gibi oyunlar şimdi piyasada artık bişey demiyorlar tam tersine 'aaa mobalardan kopya çekmişler' diyen casual oyuncular bile var. bazen keşke 2006ya geri dönebilsem de doya doya silkroad ve tales of pirates oynayabilsem diyorum. altın yumurtlayan tavukları resmen daha fazla para kazanabilmek için mundar ettiler.

cemecem21

20.4.2015 20:09:32

0
Bu köpeğin rüyası muhabbeti geçince aklıma Sünger Bob'un bir oyunu geldi. *SPOİLER*(Pek de oynayabileceğinizi sanmasam da uyarıyı vereyim) Onun da sonunda her şey Sünger Bob'un kedisinin(?) rüyası çıkıyordu. Bu arada Talha abinin espriler öldürdü.

kratosbaba

20.4.2015 15:12:23

0
Talha reyizin yaptığı metro last light incelemesini bu linke bulabilirsiniz ;http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Metro_Last_Light_Video_inceleme-5658.htm

BSC Misafiri

20.4.2015 11:19:46

+1
Attack on Titan'ın PS4'e yüksek bütçeli oyunu gelmeden bu iş bitmez, 3DS kaldıramadı ne yazkik ki seriyi.

WHITE_Wolf

20.4.2015 01:47:10

0
Witcher açık ara önde benim gözümde nedeni ise hem uyarlandığı kitabı gayet güzel oyun içine yedirmiş hemde oynanış dinamikleri görselliği ve hikaye anlatımı ile rpg nasil yapılır ders niteliğinde diğer rpg oyunlarına

lostlast

20.4.2015 00:10:34

0
Sizin muhabbetler mükemmel ??

BSC Misafiri

19.4.2015 23:04:06

0
-BlazBlue: Calamity Trigger'ın Story modunu oynadıktan sonra ölüp bitiyordum şunun animesini yapsalar diye. 6. bölümden sonrasını izleyemedim bildiğin leşti. -Wolverine bence oyun olarak güzeldi. Filmle ne kadar alakası vardı tatışılır ama. -İnternette "Disney Diablo" olarak bilinen Brave de eh işte idare eder. -Vaktiyle nedense Shrek 2'yi baya bir oynamıştım. -Wolf Among Us'ın çizgi romanının birinci cildi daha bu hafta falan Türkçe olarak çıktı. -Teenage Mutant Ninja Turtles'ı nasıl unutursunuz bea. NES'te TMNT III'ü az mı oynadık co-op olarak. PC'de de Konami'nin çıkardığı ilk TMNT 2003 falandı sanırsam baya iyiydi. CGI filmi çıktıktan sonra Ubisoft yapmıştı bir tane o da idare ederdi, hareketler falan güzeldi. Son olarak da Out of the Shadows vardı çok umut beslediğim, karanlık atmosfer, canavar gibi kaplumbağalar, süper grafikler, taş gibi bir April falan ama gelin görün ki berbat ötesi yapay zeka, kötü oynanabilirlik, buglar, "hoş şeyler denemişler ama becerememişler" dedirten özellikler, hantal dövüş sistemi, olmasa da olurmuş dedirten zayıf ve sığ RPG öğeleri ile işkenceye dönüşmüştü oynamak. -Aslında bir "Samurai Warriors" animesi çıksa hoş olabilir. Sengoku Basara bana çok abartı gelmişti (oyunu oynamamış olsam da).

deadlight54

19.4.2015 21:23:45

0
En çok merak ettiğim oyunlardan biri pokemon serisinin oyunları. Daha önce oynama fırsatı bulamamıştım. Talha ve Ersin abi söyleyince daha bir merak etmeye başladım. Daha önce hiç Nintendo konsolu almadım elime(Gameboy'da dahil), başlasam pişman olur muyum diye düşünüyorum. Bu arada güzel program olmuş ellerinize sağlık.

gaussfire

19.4.2015 21:13:57

+2
talha bey çok teşekkürler ned stark ın başına gelenleri söylediğin için daha izlememiştim oraları, lütfen biraz ince düşünelim.

uregil

19.4.2015 21:00:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06 HL3 için komplo teorileri ürettiğiniz biz oyun muhabbeti bekliyoruz :D
Güzel olur aslında.

Tam35tr

19.4.2015 20:11:22

0
Rocksteady'nin batman serisi efsanedir benim gözümde. 3. oyunda güzeldi ama rocksteady'nin yaptığı ilk 2 oyundaki derinlik ve karanlık tarafı yoktu bence.Batman arkham knight 2015'in en çok beklediğim oyunu şuan. 2. Sıramda witcher wild hunt var :)

Megathrone26

19.4.2015 19:54:33

0
güzel bi sohbetti teşekkürler devamını bekliyoruz :)

berylvenus

19.4.2015 19:53:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: burayk beril'in the last of us düşmanlığını anlamış değilim.
bir çok böyle örnek var niye bu kadar abartıldı anlamıyorum diyor, o örnekleri söylerse mutlu olurum.o kalitede bir oyunu oynamak isterim açıkçası.
Yanlış anlaşılma olmuş, düşmanlığım kesinlikle yok aksine daha önceki muhabbetlerde de belirtmiştim severek oynadığımı ve sonunu da güzel bulduğumu... ben sadece nacizane bu kadar abartılacak bir yapım olduğunu düşünmüyorum, o kadar ^-^

Fingolfin.

19.4.2015 19:25:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: ValiantLion

Hocam Dediğiniz gibi hele ki Monster gibi bir anime bu ülkede hiç bilinmiyor malesef.Pek popüler değil bunun sebebi galiba konusunun çok derin olması galiba.Bunların oyun olmasıda zaten mümkün olamazdı.Aslında olurda aksiyon oyunu olamazdı.Mesela monsterda yer yer çok gerildiğimiz yerler var ama gerilmemizin sebebi o karanlık atmosfer ve repliklerdir oyuna yedirebilseler keşke güzel olabilirdi.Hocam kusura bakmayın monster izleyen biri görünce hemen atlıyorumda :D
Monster'dan belki telltale games tadında bir oyun olabilir ama güzel bir şey çıkmaz gibi, bırakalım Monster öyle kalsın.Ülkemizde anime kültürünün shounenlerle sınırlı kalmasından dolayı aslında bu tarz yapımlar pek bilinmiyor.Hani anime nedir diye bakan bir adam One Piece, Naruto ile falan karşılaşıyor ve hani bu tarzı sevmeyen biri uzaklaşıyor bir şekilde animeden çok araştırmadan.Mesela psikoloji, gerilim, derin konulu bir şeyler sevse de, Monster'la karşılaşmadığı için ilk etapta, o anime kalıyor öyle.Ayrıca animelere karşı bir ön yargısı olan ya da önüne ne koyulursa onu yiyen bir kitle de var.Tabii her şeye rağmen bu seri genel kitleye hitap etmeyen de bir seri, ondan da kaynaklı çok bilen, seven kişi yok, özellikle Türkiye'de.

BSC Misafiri

19.4.2015 19:02:48

0
çok iyi bi program olmuş ama resident evil filmleri gayet güzel bence. hele ki diğer filmlere göre :D

DHBSC55

19.4.2015 18:37:15

0
abi film apayarı bir camiya, ben resident evil filmlerini hiçbirini oynamadım. çok övüldüğü konululduğu için oynamya çalıştım, olmadı sevemedim bir türlü,resident evil filmlerini çok severim,sizin anlamadığınız nokta. g.o.t kitalarını okumayan okuyamayan insanlar diziyi izlediklerinde çok etkileniyorlar çok seviyorlar bende dahil,kitapları okuyup diziyi izleyen yok orası öyle deil yok burası çok kötü olmuş burayı saçma yapmışlar,adamlar kitapa yüzde 100 sadık kalmak zorunda değiller kaldiki kitapda olan şeyleri aktaramaya bilirsinde ekrana,biliyorum çok fanatikleri var resident evil da g.o.t unda ben diziyide film serisinide çok seviyorum.

ValiantLion

19.4.2015 18:32:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.
Hocam Dediğiniz gibi hele ki Monster gibi bir anime bu ülkede hiç bilinmiyor malesef.Pek popüler değil bunun sebebi galiba konusunun çok derin olması galiba.Bunların oyun olmasıda zaten mümkün olamazdı.Aslında olurda aksiyon oyunu olamazdı.Mesela monsterda yer yer çok gerildiğimiz yerler var ama gerilmemizin sebebi o karanlık atmosfer ve repliklerdir oyuna yedirebilseler keşke güzel olabilirdi.Hocam kusura bakmayın monster izleyen biri görünce hemen atlıyorumda :D

Deadpool1239

19.4.2015 18:25:38

0
Talha abiye en son sorduğumda Batman Arkham City'i oynamamıştı.Mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum.Ersin abi Arkham Knight'tan pek umudum yok dedi.Çünkü Arkham Originsi beğenmemişti.Ersin abinin de bildiği gibi AO'i Rocksteady yapmıyordu.Ancak Arkham Knight'ı Rocksteady yapıyor ve Rocksteady'nin açıklamalarına bakarsak da adamlar bile AO'yu seriden saymıyor.Arkham Knight'ı ''üçlemenin sonu'' olarak lanse ediyorlar.O yüzden sizden ricam Arkham Knight'a ön yargı ile yaklaşmamanız ve AO faciasını unutmanız.

colddplay

19.4.2015 18:16:49

0
tarzan

Hoid

19.4.2015 18:11:14

0
En iyi oyun muhabbeti bölümlerinden birisiydi bana göre . Umarım sırf animelere özel bir bölüm yaparsınız çok şahane olur .

hasretbitmez

19.4.2015 18:07:32

0
Bence en güzel film uyarlaması oyun batman , diğerlerini ise bilmem.

n0.pRobLem

19.4.2015 17:59:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi wolf among us çizgi romanı fables türkçede masallar adıyla çizgi romanı basıldı. merak edenler satın alıp okuyabilir.
Teşekkürler! Hemen araştırmalara başladım. - Talha

olağan_şüpheli

19.4.2015 17:57:29

0
mesajın dursun gelince izlerim.

Güven23

19.4.2015 17:01:07

0
Animasyondan uyarlama oyunlarda Madagascar var. İlk filmin oyunuydu. Belki çocukluğumda oynadığım içindir çok severim. Çok eğleniyordum. (PC Metacritic ortalaması 7,3)

michael01

19.4.2015 17:00:47

0
http://www.milliyet.com.tr/2000/10/30/haber/hab08.html bunun yüzünden pokemon yasaklandı.Hakkımı helal etmiyorum

burayk

19.4.2015 16:56:11

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alp3446
alıntı:

Orijinalden alıntı: burayk

beril'in the last of us düşmanlığını anlamış değilim.
bir çok böyle örnek var niye bu kadar abartıldı anlamıyorum diyor, o örnekleri söylerse mutlu olurum.o kalitede bir oyunu oynamak isterim açıkçası.


Orada aynı kalitede demek istememiş, aynı türde demek istemiş.
bu videodan bahsetmiyorum daha önceki bir videoda söylemişti. dışarıdan bakıldığında "zombie-survival action tps" gibi gözükse de bu oyunu hiç bir şekilde karşılamıyor. zombi teması sadece o hikayeyi sunmak için bir araç.hatta geliştiriciler de önce hikayeyi kurguladıklarını çok sonradan bu mantar temasını eklediklerini söylüyor.

alp3446

19.4.2015 16:49:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: burayk beril'in the last of us düşmanlığını anlamış değilim.
bir çok böyle örnek var niye bu kadar abartıldı anlamıyorum diyor, o örnekleri söylerse mutlu olurum.o kalitede bir oyunu oynamak isterim açıkçası.
Orada aynı kalitede demek istememiş, aynı türde demek istemiş.

maddddD

19.4.2015 16:43:36

-1
gizlilik(stealth) temali oyunlari konusabilirsiniz

yaprakyeşili

19.4.2015 16:36:00

0
Oyunları küçümseyenlere çok güzel bir cevap olmuş bu sohbet. İzlerken çok keyif aldım. Oyun muhabbetlerinin artması dileyiğle, Saygılar.

mementopolis

19.4.2015 16:29:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: burayk beril'in the last of us düşmanlığını anlamış değilim.
bir çok böyle örnek var niye bu kadar abartıldı anlamıyorum diyor, o örnekleri söylerse mutlu olurum.o kalitede bir oyunu oynamak isterim açıkçası.
AYNEN ha illa fantastik drama olacak (emo style) heryer simsiyah. kiyamet ondan soruluyor . Last Of Us , bile berilden daha objektif
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

michael01

19.4.2015 16:25:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga Mortal kombat dizisi ve filmlerinden bahsetseydiniz keşke.[/quote

mementopolis

19.4.2015 16:24:23

0
Tessekürler .

burayk

19.4.2015 15:58:43

0
beril'in the last of us düşmanlığını anlamış değilim. bir çok böyle örnek var niye bu kadar abartıldı anlamıyorum diyor, o örnekleri söylerse mutlu olurum.o kalitede bir oyunu oynamak isterim açıkçası.

Painteam

19.4.2015 15:50:26

0
izlediğim en keyifli Oyun Muhabbeti ydi. sizin bahsetmediğiniz kaliteli uyarlama oyun olarak Call of Cthulhu ve King Kong geliyor.berbat uyarlama filmi deseniz herhalde Uwe Boll filmlerini ile yarışacak bir film biliyorum....Super Mario Movie!!!

Gye_Baek

19.4.2015 15:47:04

+1
Mortal kombat dizisi ve filmlerinden bahsetseydiniz keşke.

Fingolfin.

19.4.2015 15:34:22

+2
Tolkien'in 2. Dünya Savaşı değil, 1. Dünya Savaş'ının etkileri var aslında, zira kendisi 1. Dünya Savaşında savaşmış hatta en yakın 5 arkadaşını burada kaybetmiş.Tabii sadece bu savaş değil, Oxford'da Anglo Sakson Dili ve Edebiyatı profösörlük yapıyor olmasının verdiği etkiyle, eski olaylarla da etkileşiminin çok olması var.Tolkien, Kendine fantastik bir dünya yaratma olayını başlatan ve şu ana kadar baktığında en ayrıntılı, hem de en tutarlı şekilde sunan adamdır.Dillerden tut, ordu haraketlerindeki dinlenme alışkanlıkları ve bunların nedenlerine kadar her ayrıntıya değinmiş adam, yaratılıştan beri tüm olayları anlatıyor, oğlunun o öldükten sonra topladıklarıyla beraber 19 kitap var. Konuya da dönücek olursak hiç bir Orta Dünya uyarlamasının kitaplara yakın bir tad verebildiğini düşünmüyorum.Hani hep ana kurgudan çok farklı şeyler çıkıyor, temellerine oturmayan hareketler oluyor, olayları çok fazla uçuruyorlar, hayal ettiğim gibi olmuyor yani.Yüzüklerin Efendisi film uyarlaması da da zaten kitabın yanında çok sönüktür, o atmosfer yoktur, bazı karakterlerin(adları aynı ama haraketleri olarak) bile değişiktir.Hobbit zaten rezalet.Battle for Middle-Earth ya da Shadow of Mordor kendi içinde başarılı oyunlar ama uyarlama olarak düşününce pek de iyi değiller.Lord of The Rings Online'ı oynamadım ona bir şey diyemeyeceğim o yüzden. Pokemon'un anime serisini 18 sezonunu da izlemiş biri olarak, hani çok başarılı bir seri olmadığı görüşündeyim.Ash'ın her bölgeye geçtiğinde çok az pokemon yakalayıp ilerlemesi, Roket Takımı her ne kadar biraz daha zekice hareket etsede son sezonlarda yine o kurgusal sıkıntı mevcut, o yüzden sırf alışkanlıktan ve hani Pokemon oyunlarına olan hayranlığımdan izliyorum diye bilirim.Pokemon:Origins uyarlaması çok güzeldi, 4 bölümde çok hızlı ilerlediler ama gerçekten oyunlara çok yakın bir tattaydı yani, böyle uzun bir seri gelmesini bekliyor insan ama yok işte.Yine Pokemon Adventures mangası iyi, sürekli karakter değiştimesi falan olsun iyi gidiyor.Pokemon Reburst zaten Pokemon mangası bile değil bence, saçma sapan bir şeyler oluyor, okumadım hiç. Bu Japonları animelerden en çok dövüş oyunu çıkarmasının sebebi, shounen dediğimiz animeleri genel olarak dövüş üzerine olması aslında, evet arkada bir seneryo ilerler, kötüde diyemeyiz seneryo için ama genel olarak bir düşman gider, diğer gelir falan filan.Ayrıca hani bunlar sürekli Power-up alma durumunda kaldıkları için, dövüş dinamikleri bir yerden sonra uçuk oluyor ve onları oyunun ortasına aktarmak oldukça zor oluyordur yani.Bir de bunu açık dünya ile birleştirmek, senaryo ile uğraşmak falan, kaldı ki bu adamlar aşırı güçlendiğinden hani öyle bebelerle dövüşmiyorlar, her dövüş boss fight tadında oluyor, ondan seneryo modu yapmıyorlar bence, zaten bu oyunun satıcağı miktarda çok uçuk olmıyacak her türlü.Ben açıkçası bu tarzı pek sevmediğimden genel olarak bir oyun beklediğimi de söyleyemem. Önemli olan popüler oyunlardan değil de, daha çok uyarlanabilicek serilerden gidebilmek, mesela Level 5 ve Ghibli bir araya geldi ve Ni no Kuni gibi bir şahaser çıktı ortaya.Hani Ghibli filmlerinden, örnek verirsek Nausicaa ya da Mononoke'yi oyun yapsalar bu kadar iyi olamazdı, çünkü yaratılan Ni no Kuni evreni ile çok daha geniş oynanış dinamiği sunan bir oyun oldu.Hani bu tarz oyunları üzerine gitseler çok daha iyi olabilir elbette.Tabii animelerde genelde aksiyonlar Shounen ya da Mechalar üzerinden yürüdüğü içi oyuna aktarma işi aşırı zor, çünkü acayip bir aksiyon ve oyuna aktarması aşırı zor mekanikler oluyor, bir de onların o çizgisel grafiklerini yakalamak zorunda kalıyorsun bir şekilde.Japon kültüründen de olsa gerek, böyle silahla bol bol çatışmalı animeler falan yok, o yüzden pek göremeyoruz böyle uyarlamaları.Seneryosu çok güzel, çok derin olan, gerçekçi seriler de Monster, 20st Century Boys, Ghost in The Shell, Blame, Eden: It's an Endless World!, Phantom: Requiem for the Phantom tadında seriler var ama yani oyun olucak şeyler değil bunlarda.Ya böyle aksiyonu çok üst düzey oluyor ya da aksiyon ile çok ciddi seriler oluyorlar.Yapılamaz bir şekilde ya, olmuyor, oyuna gidicek şeyler çıkmıyor genelde. Resident Evil uyarlaması ise ayrı bir şey yani, ne kadar yersek az, bence resmen rezillik.Tabii hani oyunlarla haşır neşir olmayan adamlar için güzel olabilir elbette ama neden yani diyor insan, neden böyle seneryoyu saçma sapan yerlere getiriyorsun, hadi diyelim böyle bir şey yapıcan, çek bambaşka bir adla yine tutar zaten, niye bu adı kullanıyorsun, buradaki karakterleri oyuna katıyorsun.Amacın nedir yav. Çok güzel bir muhabbet olmuş bu arada.

Fulminated Of Mercury

19.4.2015 15:21:01

+1
Batman Origins ten sonra arkham knight ında kötü olucağını düşünüyorsunuz ama originsi Warner Bros geliştirdi asylum,city ve knightı Rocksteady Studios geliştirdi yani farklı seriler sadece arkham adını kullanarak para kazanmaya çalıştı Warner Bros.

ShadowofDeath06

19.4.2015 13:53:21

0
HL3 için komplo teorileri ürettiğiniz biz oyun muhabbeti bekliyoruz :D

Basollo.Bianchi

19.4.2015 13:38:52

+1
wolf among us çizgi romanı fables türkçede masallar adıyla çizgi romanı basıldı. merak edenler satın alıp okuyabilir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
3
OY
9
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD