Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3'de bir Türk şirketi Monster dizüstü standındayız

19 Haziran 2016 bolumsonucanavari.com BSC 21 İzlenme Sayısı: 19935 Video süresi: 01:06:28 Röportaj
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Los Angeles'de düzenlenen E3 oyun fuarında Monster bilgisayar standındayız. Dubai, Kıbrıs sonrası Amerika ve Çin pazarlarını da hedefleyen firma bu konuda oldukça iddialı.
 
Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan E3 için Amerika Los Angeles'dayız. Burada stant açan bir Türk şirketi Monster bilgisayar ile röportajımız sizlerle.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4 e3 2016 röportaj monster
E3 Özel: God of War'u Analiz Edip Yorumluyoruz - MSI Sponsorluğunda OynuYORUM: Job Simulator - VR ile Kariyer Kasıyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Baholi

26.6.2016 13:55:21

0
Monster'ın müşteri memnuniyeti ve satış sonrası servis desteği tartışılamaz. Gerçekten bu işi hakkıyla yapan nadir firmalardan birisi.

C.CEMİL

25.6.2016 03:24:48

0
yerli yerli diye yırtınıp sonra "ya tüm malzemeleri başka yerden geliyor ama zaten bizim üretmemiz şart değil" demek de bana komik geliyor :) ona yerli firma denilebilir ama yerli üretim diyemezsiniz şu egodan bir kurtulun artık ,firma yerli olsun yeter çünkü artık hemen hiçbir firma tüm parçaları kendisi üretmiyor

medcezir10

24.6.2016 21:50:48

0
Yerli markalara için ön yargılı onlara gelsin.

ahrimar

21.6.2016 14:30:11

+1
Bir Türk şirketi olarak başarılı olmalarını diliyorum. Monsterlar kaliteli bilgisayarlar. Sıkıntı çıkarırsa gidersiniz Kadiköye, dükkana. Alt katta bakarlar. Servis olayı bu kadar basit. Tüm diger Türk şirketlerinin uluslar arası başarı kazanması demek, ürünlerinin kaliteli oldugunu gösterir. Kötü bir firma zaten piyasadan silinir. Köstek değil destek olmak gerek. Bu milliyetciliktir. İhracattir.

alike03

21.6.2016 13:00:55

0
Ana Monster Türküymüs

Hoid

20.6.2016 14:34:20

+11
Şaka gibi insanımız var hiç bir şeyi araştırmaz en ufak bir bilgisi yoktur ama konuşur . Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden birisi olan APPLE ; Üreteceği ürünün parçalarını oradan buradan alıyor gidiyor Çin'de ürettiriyor . Tasarımı kendisi yapıyor , AR-GE çalışmalarını yapıyor ve dünyaya satıyor . %100 yerli olacak diye diretirseniz o işin içinden çıkamazsınız . Bugün yediğiniz sebzelerin büyük bir bölümünü israilden aldığımız tohumla yiyoruz . Yediğimiz ekmeğin buğdayı ABD den geliyor . ( Tarım ve Hayvancılık ülkesiydik ya biz yersen ) Bunun gibi binlerce örnek verebilirim . Herkesin bildiği HACI ŞAKİR sabunları israile ait Bak adını ne güzel koymuş kimse yadırgamadan alıyor . Millete sorsan bu bizim der ... En son bildiğim ve yerinden aldığım dünyaca ünlü Levi's kotlarının kumaşı İzmir'de dikiliyor buradan ABD ye gidiyor Levi's etiketi takılıp satılıyor yüzlerce dolara . Alan adam %100 yerli mi diye soruyor mu sizce ? Yine ALTINYILDIZ ın kumaşları yurtdışına gidiyor orada takım elbise yapılıp satılıyor ... Kısacası %100 yerli mi değilse puhahaha yaklaşımından süratle uzaklaşın . Dünya artık o şekilde dönmüyor . Kısa bir örnek daha vereyim bugün ABD den F-16 almasaydık savaş uçağımız olmazdı . Niye üretecek teknolojimiz yok gidip başkasından alacaktık el mahküm . Kim olabilir Rusya mesela Akıllı mühimmatlar alıp ASELSAN'da , ROKETSAN'da , TAİ'de teknolojilerini araştırıp yapmaya çalışmasaydık SOM füzemiz olmazdı , Cirit füzemiz olmazdı , Korkut olmazdı vs vs vs .

pisrabbit

20.6.2016 14:19:03

+1
Monster ın türk markası olduğunu şimdi öğrendim.çok hoşuma gitti açıkçası.oyuncu dizüstü almayı planladığım bu dönemde bunu öğrenmem iyi oldu. tercihimi bu yönde kullanacağım. markanın yerli olup,donanımın ya da tasarım ve üretimin başkaları tarafından yapıldığı hakkında konuşanlar kendileri daha iyisini yapar umarım. firmanın bunu yapması bile büyük başarı. artık neredeyse tüm sektörlerde bu iş böyle yürüyor.ilk başta marka olursun,sonra tasarım yaparsın,sonra üretirsin ve en ötesi parçalarını üretirsin. ki parça üreten firma sayısı çok azdır. içinde bulunduğum yaş sebze meyve ihracatı sektöründe de işler buna benzer yürüyor. çalıştığım firma,kendisi üretir,kendi fabrikasında paketler,kara vegemi nakliyesini kendi yapar,yurt dışında kendi pazarı vardır vs. herşeyi kendi yapar. ama bu 20yıl önce böyle değildi. şimdi bu sektörde çalışan arkadaşım kendine bir ofis açtı ve ihracata başladı.her şeyi fason olarak yapıyor ama para kazanıyor. işi doğru düzgün yapmaya devam ederse çalıştığım firma gibi büyük olmasının önünde bişey kalmaz.. kısacası bilgi ve tecrübe eksikliği ile yorum yapmamak lazım. ayrıca varsın monster çok iyi servis vermesin,varsın tasarımı kopyalasın,türk olup olmaması da çok önemli değil. adamlar tüm samimiyeti ile bir işe girişmiş,bu ben de olabilirdim. bu yüzden benim naçisene desteğime sahip olacaklardır.

brshr

20.6.2016 11:06:41

+8
Bu "Yerli" kavramı çok yanlış anlaşılıyor ve abartılıyor. İlla %100 yerli üretmemiz gerekmiyor zaten yapamazsınız da. Bu tarz ürünlerde önemli olan tasarımdır. Samsung, Apple, Lg, Asus veya herhangi bir başka marka laptop yaptığında kimse %100 o markaya ait mi diye bakmıyor. İçindeki parçalar dünyanın farklı bölgelerinden getirilerek birleştiriliyor. Üretici bunu dert etmediği gibi son kullanıcı da dert etmiyor. alırken markaya güvenip alıyorlar. Ama iş Türk markasına gelinde "Yerli" olayına çok takılıyor kafa. Anlamak mümkün değil. Bence Monster çok iyi bir yolda ilerliyor. Eğer oyun bilgisayarına ihtiyacım olsa idi kesinlikle ilk tercihim olurdu.

karmenug

20.6.2016 10:05:23

+1
İki şeyi hala anlayamadık ve anlamakta istemiyoruz bir firmanın yerli olması için içindeki tüm parçaların Türkiye'de üretilmesi gerekmiyor.

lionn38

20.6.2016 03:34:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Arkadaslar selamlar. Yaklasik 100 personeli olan bir yazilim firmasinda calisiyorum. Yazilimcilarin %95 inde moster notebook var. Performans olarak guzel ancak malzeme olarak ben begenmiyorum acikcasi. Ayrica monster kendisi uretmiyor, taiwanli clevo firmasindan alip getirip kendi logosunu basiyor. Monster vatandasina diyorki biz kasayi oradan aliyoruz... Yok ogle birsey, marka model numarasina kadar pakwt halinde geliyor. biz driverlari clevodan indiriyoruz, yapmaniz gereken cihazin arkasindaki koda bakmak ve clevonun sitesinden guncel driveri indirmek :) birde yedek parca sorunu var, 3 yil oncesine ait bir makinamizin bataryasi icin aradik monster satis birimini 3 ay sonra gelir dediler, beklemedik yurt disindan clevo marka model numarasi ile siparis ettik 3 kurusa 1 ayda geldi :) merak eden var ise artik nonster almiyoruz sirkete:) bilgilerinize sunarim
P870DM-G Semruk S7 V3.1.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

tutankenshta

20.6.2016 03:05:18

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Batuist Acaba içinde made in Turkey yazan hiç parçası var mıda yerli bilgisayar oluyor??Ne komikiz yaa... Kendimizi böyle avutuyoruz. toplayıp montajını yapıyoruz yerli oluyor. Aşağılık kompleksimizle anca böyle başedebiliyoruz.Al yerli..
marka yerli... parçalar yerli olsa sanki alacanda...

trakyAli-1986

20.6.2016 02:18:22

+12
quote:

Orijinalden alıntı: Batuist Acaba içinde "made in Turkey" yazan hiç parçası var mıda yerli bilgisayar oluyor?? Ne komikiz yaa... Kendimizi böyle avutuyoruz. toplayıp montajını yapıyoruz yerli oluyor. Aşağılık kompleksimizle anca böyle başedebiliyoruz. Al yerli..
İçinde made in prc chine vs olmayan kaç ürün gösterebilirsin.

mementopolis

20.6.2016 02:18:09

+9
quote:

Orijinalden alıntı: Batuist Acaba içinde "made in Turkey" yazan hiç parçası var mıda yerli bilgisayar oluyor?? Ne komikiz yaa... Kendimizi böyle avutuyoruz. toplayıp montajını yapıyoruz yerli oluyor. Aşağılık kompleksimizle anca böyle başedebiliyoruz. Al yerli..
Sanki Elin Markalı PC'leri de 100% yerli.

Batuist

20.6.2016 02:04:04

+7
Acaba içinde "made in Turkey" yazan hiç parçası var mıda yerli bilgisayar oluyor?? Ne komikiz yaa... Kendimizi böyle avutuyoruz. toplayıp montajını yapıyoruz yerli oluyor. Aşağılık kompleksimizle anca böyle başedebiliyoruz. Al yerli..

killuminati25

20.6.2016 01:51:32

+10
quote:

Orjinalden alıntı: emir kustirika 6. ayı dolmadan hardisk i yanan 1 yılı dolmadan monitörü bozulan ucuz fanlar kulandığı için 6 ayda bir serviste fanların yağlanması gereken inanılmaz bir ürün bilginiz olsun
Elektronik şans işidir hocam sizin bu yorumunuz bir sürü insanın kafasında kötü bir imaj bırakabilir.Marka karalamak bu kadar kolay olmamalı.

mementopolis

20.6.2016 00:14:33

+2
"Casper" Armut Toplasin

BekirTemel

19.6.2016 23:56:36

0
bravo çocuklar

emir kustirika

19.6.2016 23:49:53

+1
6. ayı dolmadan hardisk i yanan 1 yılı dolmadan monitörü bozulan ucuz fanlar kulandığı için 6 ayda bir serviste fanların yağlanması gereken inanılmaz bir ürün bilginiz olsun

DH Misafiri

19.6.2016 23:35:36

+1
Arkadaslar selamlar. Yaklasik 100 personeli olan bir yazilim firmasinda calisiyorum. Yazilimcilarin %95 inde moster notebook var. Performans olarak guzel ancak malzeme olarak ben begenmiyorum acikcasi. Ayrica monster kendisi uretmiyor, taiwanli clevo firmasindan alip getirip kendi logosunu basiyor. Monster vatandasina diyorki biz kasayi oradan aliyoruz... Yok ogle birsey, marka model numarasina kadar pakwt halinde geliyor. biz driverlari clevodan indiriyoruz, yapmaniz gereken cihazin arkasindaki koda bakmak ve clevonun sitesinden guncel driveri indirmek :) birde yedek parca sorunu var, 3 yil oncesine ait bir makinamizin bataryasi icin aradik monster satis birimini 3 ay sonra gelir dediler, beklemedik yurt disindan clevo marka model numarasi ile siparis ettik 3 kurusa 1 ayda geldi :) merak eden var ise artik nonster almiyoruz sirkete:) bilgilerinize sunarim

AC_Hawker

19.6.2016 23:04:18

+11
Nihayet aklı başında, elle tutulur ve iyi işler yapan bir Türk PC firması.

zwanzig

19.6.2016 22:48:32

0
Daha 1000 serisi kartların mobil versiyonlarının gelmesine var hocam

ma95

19.6.2016 22:19:10

+1
İnşallah 980M, 970M li cihazlardan fazla stok etmemişlerdir.Malum 1080 70 lerle baya değer kaybı olur

AndaCakan

19.6.2016 22:18:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig Monster Notebook satış sonrası desteği en iyi firmalardan birisi.Umarım hep böyle kalır ve bir Türk firması olarak bizi hep gururlandırır.
Satılan her bilgisayar servislik oluyor zaten bi zahmet iyi olsun.

DH Misafiri

19.6.2016 21:21:18

+2
Bende moonster notebook kullaniyorum

dobrasam

19.6.2016 20:11:38

+15
Çok ilginç bir şekilde yurt dışında yaşayan bir arkadaşım geldiğinde sormuştu satın almak istediğini söyledi ne bileyim yurt dışından gelip birinin sizin ülkenizde satılan bir ürünü satın almak istemesi çok hoşuna gidiyor insanın böyle şeyler

kralorti70

19.6.2016 20:10:20

+16
Yeni nesil mobil ekran kartları geldiğinde laptopu monster dan alacağım Allah utandırmasın

Dr. X

19.6.2016 19:24:08

+16
Bayrakları astım sonra odamda ağladım. Helal olsun monster

zwanzig

19.6.2016 18:56:34

+25
Monster Notebook satış sonrası desteği en iyi firmalardan birisi.Umarım hep böyle kalır ve bir Türk firması olarak bizi hep gururlandırır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD