Bildiğiniz gibi Oculus Rift, 2016'nın başında çıkışını yapacak. Eğer Mac veya Linux kullanıcısıysanız sizin için kötü bir haberimiz var. Belirtilene göre Mac ve Linux kullanıcıları Oculus Rift için Windows kullanıcılarından daha çok bekleyecek.
 
       Oculus'un mimarlarından Atman Binstock, firmanın Linux ve Mac için Oculus Rift desteğini şimdilik durdurduğunu dile getirdi. Binstock, bu durdurmanın nedeninin firmanın Windows kullanıcıları için yüksek kalite bir deneyim sunmayı hedeflemesi olduğunu dile getiriyor. Firma Mac ve Linux için Oculus Rift desteği getirmeye tekrar başlayacak ancak bunun ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.
 
Ömür Gencer - 17.05.2015 23:26
YORUMLAR
bunlar bitmemiş ürünü çıkartıacakmış gibi duruyor trollmaster - 17.5.2015 23:32:51
Microsoft parayı basmış demekki,para konuşur. redoracle - 17.5.2015 23:48:10
Valve niye kendi VR'ını çıkarıyor bir sebep daha. PanasonxMan - 17.5.2015 23:53:22
mac te vr ile neyapacazki [__Zahid__] - 18.5.2015 00:33:16
alıntı:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

mac te vr ile neyapacazki


kendi adına konuş ben tasarımcıyım ve yanımda kocaman pc taşıyamıyorum. laptop olarakta macbookpro kullanıyorum. Ben sana diyormuyum pc'de vr ile ne yapacağız, bak şimdi söyledim.
BSC Misafiri - 18.5.2015 11:25:19
son zamanlarda bitmeyen ve sorunlu oyunların piyasaya çıkması gibi bu cihazda sorunlu çıkacak ve ellerinde patlayacak. bu kadar önemli bir donanım hakkında piyasaya çıkmasına az bir süre kala youtube ta reklamlar hariç pekte kullanıcı videosu yok. sanki cihaz piyasa çıkana kadar sorunlarını ve hatalarını gizlemek istiyorlar, insanların ilk merak duyguları ile satabildiğimiz kadar satalım diye düşünüyorlar gibi geliyor bana BSC Misafiri - 18.5.2015 11:25:35
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

son zamanlarda bitmeyen ve sorunlu oyunların piyasaya çıkması gibi bu cihazda sorunlu çıkacak ve ellerinde patlayacak. bu kadar önemli bir donanım hakkında piyasaya çıkmasına az bir süre kala youtube ta reklamlar hariç pekte kullanıcı videosu yok. sanki cihaz piyasa çıkana kadar sorunlarını ve hatalarını gizlemek istiyorlar, insanların ilk merak duyguları ile satabildiğimiz kadar satalım diye düşünüyorlar gibi geliyor bana


Bence öyle bir durum olmayacak. Bu akımı başlatan Oculus oldu ve de ilerletecek de yine kendileri olacaktır.

https://www.youtube.com/user/oculusvr/videos

Biraz incelersen sunumlarını samimi bir firma ve VR hakkında edindikleri bilgileri paylaşmaktan çekinmiyorlar. VR'ın geleceği, neler olabileceği eksiklikleri ve nasıl kapatabilecekleri vs. İşin bilimsel yönüyle ilgileniyorlar daha çok, yıllardır devam eden çalışmalar hep mükemmeli yakalamak içindi. Hani öyle fanatiği olduğumdan değil adamlar gerçekten çalışıyor.

Yani öyle genelleme yapıp şöyle olur böyle olur demek yanlış bence, bu eksiklikleri bilen ve bunların kapatılması için çalışan yüzlerce kişi var.
Vl.Murad - 18.5.2015 12:56:14
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

mac te vr ile neyapacazki


kendi adına konuş ben tasarımcıyım ve yanımda kocaman pc taşıyamıyorum. laptop olarakta macbookpro kullanıyorum. Ben sana diyormuyum pc'de vr ile ne yapacağız, bak şimdi söyledim.

Sana çok şaşırtıcı ve bilmediğin birşey söyleyeceğim, taşınabilir PC ler piyasada var.
CodeMachine - 18.5.2015 18:08:49
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
Oculus Rift Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »