Sony önümüzdeki hafta sanal gerçeklik kaskı PlayStation VR'ı kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor ve bazı geliştiricilere göre de PlayStation, VR marketine liderlik edecek.
 
   MCV (The Market for Computer & Video Games) ile konuşan nDreams CEO'su Patrick O’Luanaigh Sony'nin oldukça rahat bir cihaz yarattığını ve iyi bir fiyatla da çıkacağını belirtti. Patrick O’Luanaigh, 40milyondan fazla PS4 kullanıcısının sadece kask ve kamerayı cihaza takip rahatça oynayabileceğini ve PlayStation VR'ın fazlasıyla iyi satacağını söyledi.
 
   Untold Games CEO'su Flavio Parenti ise PlayStation'ın VR marketine liderlik etmesini beklediklerini belirtti. Flavio Parenti ayrıca VR marketinin veya PSVR marketinin ne kadar büyük olacağını tam olarak bilmediklerini söylese de Sony'nin kesinlikle oyunculara iyi fiyat ile iyi bir deneyim sunacağını belirtti.
 
   Son olarak Supermassive yapımcısı Simon Harris de yine fiyat ve 40milyondan fazla PS4 kullanıcısını avantajını dile getirdi.
 

 
   PlayStation VR, 13 Ekim'de 400 dolar fiyatı ile çıkış yapacak.
Gazali Çetinkaya - 05.10.2016 09:55
YORUMLAR
Sony bundan iyi para kazanacak ama ben bir turlu oyunculuk adina oyun dunyasina bir seyler katabilecegine inanmadim. VR isi de Kinect, Move gibi bir heves alinip, ilerde koseye atilacak bir teknoloji olarak duruyor. İdrak İstimlak - 5.10.2016 09:59:36
Tabiki, mementopolis - 5.10.2016 10:00:12
Çok doğru bir Oculus veya Vive olmasa da, ilk etapta onlardan daha büyük bir kitleye ulaşacak ve Vr pazarının gelişmesine çok büyük katkıda bulunacaktır. refuse2k3 - 5.10.2016 10:30:28
alıntı:

Orjinalden alıntı: d3vstator

Sony bundan iyi para kazanacak ama ben bir turlu oyunculuk adina oyun dunyasina bir seyler katabilecegine inanmadim. VR isi de Kinect, Move gibi bir heves alinip, ilerde koseye atilacak bir teknoloji olarak duruyor.


Hocam aynen katılıyorum kim kafasın da saatlerce o ağırlık da bir şeyi taşısın ki işden eve geldiğimde rahatlamak için oyun oynayan biriyim yeri geliyor parmağımı kımıldatacak halim kalmıyor birde bunu kafama takıp dakikalarca kafa mı sağa sola mı çevireceğim bu tamamaen youtuber ların veya twitch de yayın yapanların şov yapmaya yöneleceği alet yorgunluğu da geçtim günümüzde ki çoğu oyun içeriği azken yüzeysel geliyorken kimse bu aletlere çıkacak yok dağa tırma yok ipte yürü gübü oyunları 10 dakikadan fazla oynamaz kaldı ki korku oyunlarını çoğu insanın bu tip gözlüklerle oynayabileceğini de hiç sanmıyorum
BSC Misafiri - 5.10.2016 10:38:10
Bir hevesle alınıp sonra büyük bir kesim tarafından unutulucak. Bkn. move ,knect vb. Bence yapımcılar etrafla etkileşimi daha fazla olan hikaye odaklı oyunlar yapmalı. BSC Misafiri - 5.10.2016 11:30:06
VR oyunların geleceği falan diye atmıyorlar mı. Dictattor - 5.10.2016 14:12:20
Bana göre gözlük işi başlı başına fiyasko o baklo nedir aga ben mausta kablo görünce sinirim hopluyor koca kaskı kabloyla kullanıcam fiyat performansıda kötü bana göre ha en iyisi yine ps markasının olur oyunlarıyla az bucuk kurtarır ama oda merdiven altı olacaktır bana göre 3d gözlük çıktığında aynısını demiştim yorumumu gören eksiyi basmıştı :D rambocuk - 5.10.2016 14:44:55
Sony iyi destekliyor bir sürü oyunu var fakat Batman ve Until Dawn'ın VR oyunlarının puanları ortada bir çok yoruma göre VR oyunları şu an için pahalı teknoloji demoları. AAA oyunlara VR desteği gelirse oynarım fakat onun dışında o kadar para verip biraz deneyip kenara koyacağım bir şeye para vermek istemiyorum anca çok büyük indirime girince. PS4'ün gücü de ortada AAA oyunlar VR çok zor gözüküyor. 2K - 5.10.2016 20:43:58
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
PlayStation VR Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »