Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

War Dogs

War Dogs, İkinci Dünya Savaşı'nda elit bir savaş uçağı pilotu olarak oynayabileceğiniz heyecan verici bir oyundur. Savaşta yer alan hemen hemen tüm gruplardan uçakları uçururken, War Dogs kara, deniz ve havadaki savaşlarıyla sizi savaşa götürecek.
 
War Dogs'un çok basit bir oynanışı mevcut: Uçağınızın motorlarının gücünü ayarlamak için ekranın sağ tarafındaki çubuğu kullanın; bu, uçuş hızınızı kontrol etmenin şaşırtıcı derecede hassas bir yoludur ve uçağınızı yönlendirmek için ekranın sol tarafındaki joystick'i kullanın. Bunun da ötesinde, War Dogs'un nişan alma yardım özellikleri de mevcut, bu yüzden düşmanlara ateş ederken çok hassas olmanıza gerek yok.
 
War Dogs, II. Dünya Savaşı'na dahil olan hemen hemen her grupla oynayabileceğiniz birkaç savaşa bölünmüştür. Geçtiğiniz her seviyede, yalnızca yeni hedeflerin kilidini açmakla kalmayacak, aynı zamanda savaşta kullanmak için yeni gerçek uçak modellerini de açacaksınız.

aksiyon macera
Touchdown Glory Racer : Fair Springs
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
War Dogs 0 / 10 0 oy
KÜNYE
War Dogs
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız