Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

University Empire Idle Tycoon

University Empire Idle Tycoon, iyi bir iş kurmak ve denemek için özel bir üniversite açmaktan sorumlu olduğunuz bir yönetim oyunudur. Tüm çevrenin yukarıdan aşağıya bir görünümü sayesinde, tüm yapmanız gereken kurulumları yükseltmek ve daha fazla öğrenci çekmek için personeli artırmaktır.
 
University Empire Idle Tycoon'da, sunduğunuz derecelere göre farklı profesörler kiralamanız gerekir. Bu anlamda tek yapmanız gereken teklifleri resmileştirmek için mevcut kadroya bir göz atmak ve bu öğretmenleri fakültenize eklemeye çalışmak. Aynı şekilde, oyun ilerledikçe akademik teklifleriniz içinde daha fazla derece sağlayabileceksiniz.
 
University Empire Idle Tycoon, her süreci kontrol etmenizi sağlayan basit görsellere sahiptir. Mevcut bütçenizi harcayarak, tüm öğrencilerinizin kendilerini rahat hissetmeleri için her sınıfın koşullarını iyileştireceksiniz. Dahası, yeni merkezinize daha fazla prestij katmanıza yardımcı olacak prestijli profesörleri kademeli olarak işe alabilirsiniz.
 
University Empire Idle Tycoon'da, özel üniversitenizin kurulumlarını yükseltirken oyun daha fazla bağımlılık yapıyor. İyi bir dekan seçmek, kurumun tüm yönleri üzerinde kontrolü sağlamak için de önemli bir faktör olacaktır. Hatta aylar geçtikçe öğrencilerinizin merkeze daha fazla prestij kazandıracak iş imkanları bulmalarını sağlayacak bilgileri nasıl edindiklerini göreceksiniz.

simülasyon yönetim
Stunt Car Extreme BarbarQ 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
University Empire Idle Tycoon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
University Empire Idle Tycoon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız