Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trivia Race 3D

Trivia Race 3D, sizi popüler kültürle ilgili sorularla zorlayacak benzersiz bir soru - cevap oyunudur. Göreviniz, rakiplerinizden önce bitiş çizgisine ulaşmaktır. Eğlenceli olduğu kadar benzersiz bir öncül ve çekici bir ilerleme sistemi ile Trivia Race 3D, tek başına veya arkadaşlarla zaman geçirmek için türünün en iyi oyunlarından biri haline gelebilir.
 
Trivia Race 3D'yi oynamak daha kolay olamazdı: Oyuna başladıktan sonra, küresel kahramanınız yarış pistinde otomatik olarak ilerler. Yol boyunca, kendinizi parçanın doğru alanına yerleştirerek seçmeniz gereken sorular ve olası cevaplar görünecektir. Parkurun etrafında hareket etmek için parmağınızı istediğiniz yönde sürüklemeniz yeterlidir.
 
Doğru yanıtladığınız her soru için küçük bir hız artışı elde edeceksiniz. Öte yandan, her yanlış cevap sizi yavaşlatacaktır. Her yeni oyun dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı bir yarış olduğu için Trivia Race 3D'de yüksek hızı korumak son derece önemlidir.

macera
UFC Bingo Blitz
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Trivia Race 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Trivia Race 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız