Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Space Program

Tiny Space Program, muhteşem 'Kerbal Space Program'in basitleştirilmiş ve minimalist bir versiyonudur. Sıfırdan kendi uzay programı ajansınızı başlatmanıza ve yönetmenize izin verir.
 
Tiny Space Program ve Kerbal Space Program arasındaki temel fark - ve oyundaki en büyük eksik- kendi uzay gemilerinizi inşa edememenizdir. Her bir görev için görsel olarak amacına hizmet eden belirli bir roket verilir çünkü gidiş güzergahını kontrol edemeyebilirsiniz.
 
Tiny Space Program'de rolünüz şirketinizin başarılı olduğundan ve uzayı keşfederken kara geçtiğinden emin olmaktır. Hangi uzay görevinin en iyi olduğuna ve ekipman için bütçeyi riske atmak adına harcamaları belirlemek sizin görevinizdir. Eğer bu sayı sıfır olursa oyun sona erer.
Tiny Space Program'ın en ilginç özelliklerinden biri gerçek ve hassas bilimsel verilerle çalışmasıdır. Bu da, bu oyunu oynayan uzay dünyası ile ilgili herhangi biri için gerçekçi NASA ya da Space X tecrübesi haline getirir.

simülasyon macera
Boomby Age of Kings: Skyward Battle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tiny Space Program 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tiny Space Program
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız