Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Survival Hunter Games 2

The Survival Hunter Games 2, düşmanlarınız sizi öldürmeden sizin onları öldürmek zorunda olduğunuz birinci şahıs bir aksiyon oyunudur. Bunu yapabilmek için her türlü silahla dolu bir mühimmatınız vardır: tüfekler, kılıçlar, arbaletler ve av tüfekleri.
 
The Survival Hunter Games 2 oyununda kontroller basittir. Sol başparmağınızı kullanarak karakterinizin hareketlerini kontrol edersiniz sağ başparmağınızla hangi silahı kullanırsanız kullanın nişan alır ve ateş edersiniz. Biraz rahatsızlık verici tek şey silah değiştirmektir çünkü hangisini kullanacağınızı gerçekten bilemezsiniz.
 
Seviyeler göreceli olarak kısadır ve sadece üç ya da dört dakika sürer. Bu süre içerisinde size saldırmak için her türlü silahı kullanacak olan haritadaki tüm düşmanlarınızı öldürmeyi denemelisiniz. Bazı düşmanlar tüfekle uzaktan ateş ederler, bazıları ise size vurarak ya da kılıçla saldırırlar. Temel probleminiz, bununla birlikte, mühimmatınızın bitmesi olacaktır.
 
The Survival Hunter Games 2 aksiyon dolu bir tecrübe sunmak için Minecraft estetiğini kullanan muhteşem bir birinci şahıs aksiyon oyunudur. Zor ve talepkar bir başlıktır ancak oldukça eğlencelidir. Aksiyon oyunlarını sevenler için mükemmeldir.

aksiyon macera
Backyard Heroes RPG Rescue Robots Sniper Survival
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Survival Hunter Games 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Survival Hunter Games 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız