Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tanki Online

Bir tankı sürün ve eğlenceli 3D arcade oyunu Tanki Online'da kaç düşman tankını yok edebileceğinizi görün.
 
Tanki Online basit bir oynanışa sahiptir: Her seviye düşman tanklarıyla dolu bir haritayla başlar ve göreviniz tankınızı güvende tutarken olabildiğince çok tankı yenmektir. Savaş alanında hayatta kalmak için, diğer tanklardan alınan hasarı onarmak için gökten düşen alet kutularını toplayın.
 
Araç kutularının yanı sıra, ekran boyunca dağılmış, hızınızı, ateşleme gücünüzü ve daha fazlasını artıracak güçlendirmeleri içeren kutular da vardır. Bunun da ötesinde, seviyeleri geçerken tankınızın zırhını, hızını veya dengesini yükseltmek için kullanabileceğiniz ödüller kazanacaksınız.
 
Tanki Online, kullanımı kolay kontrollere sahiptir: Tankınızı harita üzerinde hareket ettirmek için ekranın sol tarafındaki d-pad'e dokunun ve topunuzu hedeflemek için ekranın sağ tarafında kaydırın. Görüşünüzde bir düşman tankı olduğunda artı işareti kırmızıya dönecek, bu da topunuzla düşman tankına vurmak için ekranın sağ tarafındaki ateş düğmesine dokunmanız gerektiği anlamına geliyor.
 
Genel olarak, Tanki Online eğlenceli bir tank oyunudur. Bir göz atın ve kendi tankınızı tamir ederken düşman tanklarını yok etmek için harika zaman geçirin.

nişancı aksiyon
Bingo Holiday: Free Bingo Games Piano Fire
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tanki Online 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tanki Online
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız