Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SuperStar SMTOWN

S.M. Entertainment plak şirketinin resmi video oyunu SuperStar SMTOWN'daki otuzdan fazla farklı K-pop grubundan yüzlerce şarkının keyfini çıkarın. Öne çıkan sanatçılar arasında KANGTA, BoA, TVXQ !, Super Junior, KyuHyun, Super Junior-D ve E, M&D, RYEOWOOK, YESUNG, Super Junior-M, Henry, ZhouMi ve daha fazlasını bulacaksınız!
 
Beat Fever veya SuperStar franchise'ındaki diğer oyunlarla neredeyse aynı olduğundan, SuperStar SMTOWN'u oynamak basittir. Çeşitli notaları ekranın üst kısmından düşerlerken dokunarak çalmanız gerekir. Tek bir notayı kaçırmamaya çalışın! Hatasız çaldıkça daha yüksek 'kombo' elde edersiniz, bu da inanılmaz bir skor elde etmenize yardımcı olur!
 
SuperStar SMTOWN resmi bir S.M Entertainment lisansına sahip olduğundan, oyundaki 34 gruptan favori sanatçıların yer aldığı resmi kartları toplayabilirsiniz. Toplanacak 2000'den fazla kart mevcut! Bunun da ötesinde, 300'den fazla şarkı mevcutken, çaldıkça daha fazla seviyenin kilidini açabilirsiniz!
 
Bu franchisedaki tüm oyunlar gibi, SuperStar SMTOWN, çok sayıda yüksek kaliteli şarkı, öğrenmesi kolay bir oyun sistemi ve toplanacak kesinlikle absürt bir kart sayısı ile gerçekten iyi bir uygulama. Çevrimiçi puan tabloları ile dünyanın her yerinden oyunculara karşı yarışın.

ritim müzik macera
Invasion: Modern Empire Perfect Piano
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
SuperStar SMTOWN 0 / 10 0 oy
KÜNYE
SuperStar SMTOWN
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız