Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stack Merge 3D

Stack Merge 3D, halkaları her seviyede görünen çubuklara batırmaya çalıştığınız sıradan bir oyundur. 2048'e kadar puan toplamak için çubukların her birini analiz etmeniz gerekecek.
 
Ekranın alt kısmında kullanabileceğiniz tüm yüzükleri görebilirsiniz. Aynı boyuttaki iki halkayı birleştirdiğinizde, tek ve daha büyük bir halka haline geldiklerini belirtmekte fayda var.
 
Stack Merge 3D'nin ilk birkaç seviyesinde, her bir çubuktaki halkalardan kurtulmak çok zor değil. Ancak oynamaya devam ettikçe, bulmacayı çözmek için tüm öğeleri mümkün olan en iyi şekilde dağıtmanız gerekecek.
 
Stack Merge 3D'de her seviyede hedefiniz en kısa sürede 2048'e ulaşmaktır. Bu nedenle, bir sonraki bulmacaya başlamadan önce çubuktaki tüm halkaların kaybolduğundan emin olmalısınız. Başarınız, halkaları birleştirme ve her bir çubuktaki bulmacaları çözme yeteneğiniz tarafından belirlenecektir.

bulmaca macera platform
Soccer Kick Keeper
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stack Merge 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stack Merge 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız