Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Knight

Soul Knight, Enter the Gungeon'a açık bir şekilde ilham veren bir roguelite oyunudur. Bu oyunda, bir zindanın en karanlık derinliklerinde tehlikeli tehditlerle dolu ve silahlarla gezinmek zorunda kalacaksınız. Yolda karşılaştığınız canavarları öldürmek için kullanabileceğiniz yüzden fazla silah var.
 
Soul Knight'daki oynanış muhtemelen en büyük gücü. Ekranın sol tarafında karakterinizi hareket ettirmek için sanal bir D-pad'iniz olacak, sağda ise işlem düğmelerini bulacaksınız. Amaç, diğer yandan, çok doğru ve hatta biraz otomatik yardımla geliyor.
 
Bu tür diğer oyunlarda olduğu gibi, seviyelerin tasarımı tamamen rastgeledir, bu yüzden asla aynı oyunu iki kez oynamazsınız. Zindanın yeni odasına her girdiğinizde, ilerlemesine izin verilmeden önce içinde bulacağınız tüm canavarları öldürmek zorunda kalacaksınız.
 
Oynarken ve para kazanırken, karakterleriniz için her türlü iyileştirmeyi de satın alabilirsiniz. Başlangıçta, zindanda iyi bir zaman süresinde hayatta kalmak oldukça zor olacak, ama karakterlerin yeteneklerini geliştirdikçe, daha çok şey yapabilirsiniz.
 
Soul Knight harika bir roguelitedir, fakat eğer bir şey eksikse, özgünlüktür. Oyun müstehcen Enter the Gungeon'a benziyor, ancak bu eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

aksiyon macera
Wing Fighter Super Sticky Bros
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Soul Knight 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Soul Knight
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız