Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Champions

Sniper Champions, başka bir kişiye karşı doğrudan savaşlarda doğruluğunuzu göstermeniz gereken inanılmaz bir hedef alıştırma oyunudur. Bağımlılık yapan bu oyunda asıl amacınızın hedef tahtasına vurup rakibinizden daha fazla puan almak olduğu destansı oyunlarda onlarca oyuncuya karşı yarışmanız gerekir.
 
Hedef tahtasına nişan almanız ve dürbünün tam olarak istediğiniz yere gitmesi için parmağınızı hassas bir şekilde kaydırmanız gerektiğinden Sniper Champions içindeki kontrollerde uzmanlaşmak zor olabilir. Ateş etmeden önce, artı işaretlerinin tahtanın tam ortasında olduğundan emin olmalısınız ve ateş ettiğinizde mermi istenen noktaya çarpacaktır. Mükemmel bir atış yaparsanız, atışınızın tekrarını izleyebilirsiniz.
 
Bu yarışmalarda, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak başka bir oyuncuya karşı yüz yüze oynarsınız. Tur sonunda en çok puanı alan oyunu kazanır. Her oyun için birden fazla atış yapmalısınız, bu nedenle kaybederseniz, yarışmada daha sonra telafi etme şansınız olur. Bazen iki kat gol atabilirsiniz, bu yüzden her atıştan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız iyi nişan alın.

nişancı
Action Toys Tiny Bubbles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sniper Champions 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sniper Champions
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız