Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smashy Road: Wanted 2

Smashy Road: Wanted 2 eğlenceli bir yarış oyunudur. Amacınız, yüksek hızda bir polis kovalamacasında olabildiğince uzun süre kanundan kaçmaktır. Bu tuhaf arcade oyunu, yaklaşmakta olan trafiğe, binalara ve ansızın ortaya çıkan diğer engellere çarpmaktan kaçınırken kilidini açıp sürebileceğiniz - ve elbette kanundan kaçabileceğiniz 30'dan fazla farklı araçla işleri bir sonraki seviyeye taşır.
 
Smashy Road: Wanted 2 oynamak aldatıcı bir şekilde basittir. Kontroller daha kolay olamazdı. Arabanız otomatik olarak hızlanır, bu nedenle yapmanız gereken tek şey direksiyonu bir taraftan diğerine çevirmektir. Ekranınızın herhangi bir tarafına dokunursanız, fren yapar veya arabanızı tersine çevirirsiniz. Bu şekilde, mavi kıyafetli çocuklar tarafından yakalanmaktan kaçındığınız için tam hızda ilerlemiş olursunuz. Ne kadar uzun süre dayanırsanız, polisler peşinizden o kadar hızlı gelir.
 
Ancak, yüksek hızlı bir kovalamacada olabildiğince uzun süre dayanmak sadece size bağlı değil; ayrıca şehrin etrafında dolaşan parayı da almanız gerekecek. Bu fonlar, oynayabileceğiniz yeni araçların kilidini açmanıza izin verecek. Arabalarınızın her biri kendine özgü sürüş özellikleriyle birlikte gelir, bu nedenle ne kadar çok araca sahip olursanız, oyun deneyiminiz genel olarak o kadar çeşitli olur. Bu, gerçekten istediğiniz zaman arabanızı bırakabileceğiniz gerçeği sayesinde büyük ölçüde iyileşir. Arabaları değiştirmek için ekranınızın sağ alt kısmında bulunan butona basmanız yeterlidir. Bu şekilde istediğiniz sayıda aracı sürebilirsiniz - polis arabalarını bile!

platform macera
MaskGun Island King
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smashy Road: Wanted 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smashy Road: Wanted 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız