Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skylanders Ring of Heroes

Skylanders Ring of Heroes, özellikle akıllı telefonlar için tasarlanmış Skylanders saga'nın yeni bir sürümüdür. Bu, bir grup Skylander'ın kontrolünü size veren ve sizi bir sürü kötü düşmanla yüzleşmek zorunda bırakan bir RPG oyunu.
 
Skylanders Ring of Heroes'daki savaş sisteminin öğrenilmesi oldukça basit ancak ustalaşması zor. Becerilerinizden veya saldırılarınızdan herhangi birini kullanabilmek için, saniyede kazanacağınız kristallere yatırım yapmalısınız. Bazı saldırıların düşmanlarınızın savunma mekanizmalarını kırabildiklerini ve birkaç saniye boyunca çaresiz kaldıklarını aklınızda tutmanız da oldukça önemli.
 
Öncelikle, farklı saç stilleri, göz ve ten renkleri arasından seçim yaparak özelleştirebileceğiniz Portal Master'ınızı oluşturacaksınız. Avatarınızı oluşturmayı bitirdikten sonra, Skylander'ları işe almaya başlayabilirsiniz. Spyro, Stealth Elf veya Eruptor, ekibinize ekleyebileceğiniz 80'den fazla farklı Skylander'den sadece birkaçı.
 
Skylanders Ring of Heroes, düzinelerce Skylander'ı toplamanızı ve geliştirmenizi sağlayan dinamik ve eğlenceli bir savaş sistemi içeren bir RPG oyunudur. Ayrıca görselleri olağanüstüdür ve karakter tasarımının oyun konsollarına yönelik olan saganın önceki bölümleri kadar iyi olduğu da unutulmamalıdır.

ryo aksiyon macera
Redecor - Home Design Game FarmVille 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Skylanders Ring of Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Skylanders Ring of Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız