Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky Garden

Sky Garden: Paradise of Farmer, hoş bir fantezi dünyasında bahçıvanlık yeteneklerinizi yönetmeniz gereken hoş bir kaynak oyunudur. Bu hikayede, sizin ektiklerinizi çalmaya çalışan vahşi bir kurt yakalarsınız ve özgürlüğü karşılığında size devasa ürünlerin hasadını yapabileceğiniz gökyüzüne doğru uzanan bakla tohumu vermeyi teklif eder.
 
Başlangıçta oynanışı biraz karmaşık gelebilir, bu nedenle öğreticiyi tamamlamalısınız, aksi halde oyunu anlamazsınız. Her şeyin nasıl işlediğini öğrendiğinizde bitkilerinizi saksılarla yetiştirmeye başlayabilirsiniz ve bu da becerilerinizi geliştirmenize ve çeşitli tohumlar elde etmenize olanak sağlar. Zamanla, para kazanmak ve seviyelerde ilerlemek için kullanabileceğiniz meyveler, sebzeler ve diğer özel ürünleri elde edersiniz.
 
Bu eğlenceli üretim oyununda ekim işlerinize yardımcı olması için makineler satın alabilirsiniz ve bu da şehirdeki aç komşularınıza yiyecek götürmenize olanak sağlar. Ürünleri satmaya devam edebilmek için ağaca tırmanmanız ve görevleri tamamlamanız gerektiğini unutmayın. Yolda, makinelerinizi tamir etmenizde size yardımcı olacak ve sizde olmayan malzemeler size verecek arkadaşlar edinirsiniz. Ancak, onların ilerlemesine de yardımcı olduğunuzdan emin olun, aksi halde kötü bir komşu olursunuz.

macera
Dead Target DEAD WARFARE: Zombie
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sky Garden 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sky Garden
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız