Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWAT: End War

SWAT: End War, dünya çapında bir dizi göreve katılması, rehineleri serbest bırakması ve terörist düşmanları öldürmesi gereken saldırı grubundaki bir askerin rolünü üstleneceğiniz birinci şahıs nişancı oyunudur.
 
Garip bir şekilde, SWAT kahramanımız görevlerinde bulduğu para, mücevher ve altınla kendi silahlarını satın almak zorunda. Bunlarla birlikte, saldırı tüfeği, av tüfeği, tabanca, vb. gibi yükseltmeler satın alabilirsiniz, amaç keskinliği artırmak ve daha fazla hasar bırakmaktır.
 
SWAT: End War, senaryolarında, düşmanlarında veya konumlarında çok fazla çeşitliliğe sahip değil, ancak işaret parmağınızla uzmanlığınızı gösterebileceğiniz birçok görev sunuyor. Çünkü oyunun kontrolleri, düşmanlar sizi havaya uçurmadan önce onları yok etmek üzerine kuruludur.
 
SWAT: End War, iyi grafiklere sahip olmanın yanı sıra çok hassas bir kontrol sistemine sahip eğlenceli bir birinci şahıs nişancı oyunudur ve bu sayede düşmanları öldürmek gerçek bir zevk haline gelir.

birinci şahıs nişancı
Zombie World War The Godfather
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
SWAT: End War 0 / 10 0 oy
KÜNYE
SWAT: End War
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız