Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roblock Transform Run

Gündelik Roblock Transform Run oyununda yok edilecek öğelerle dolu sahnelere adım atın. Bu sefer eşyaları yok etmek için doğru aracı kullanmanız gerekecek, bu yüzden bitiş çizgisine rakibinizden önce ulaşmak için doğru aracı seçtiğinizden emin olun.
 
Roblock Transform Run, Roblox veya Minecraft gibi oyunlardan ilham alan karakterlere ve öğelere sahiptir ve 3D seviyelerinin her biri aynı voksel estetiğine sahiptir. Sadece bu da değil, karakterler otomatik olarak ilerler, böylece doğru aracı seçmeye odaklanabilirsiniz.
 
Hangi aracı seçeceğiniz, engelin neyden yapıldığına bağlıdır. En iyi aracı seçin ve olabildiğince hızlı gidin, böylece rakibiniz size yetişmez.
 
Roblock Transform Run, diğer oyunlara benzeyen basit bir oynanışa sahip olsa da, her seviye sizi eğlendirecek. Kontrol edin, dikkatlice izleyin ve doğru araçları seçin, böylece her engeli ezin ve bitiş çizgisini ilk geçen siz olun.

aksiyon macera yarış koşu
Sword of Soul- Dawn of Soul Car
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Roblock Transform Run 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Roblock Transform Run
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız