Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pottery.ly

Pottery.ly, uzman bir çömlekçi olduğunuz ve her türlü özel nesneyi yaptığınız bağımlılık yaratan bir oyundur. Hayatınız boyunca kilden bir şeyler yapmak istediyseniz ama hiç fırsatınız olmadıysa, bu eğlenceli kil oyunu ile oynamanın ve işiniz bittiğinde seramiklerinizi boyamanın harika bir yolunu sunar.
 
Başlamak için altı farklı seçenek arasından ne tür bir seramik yapmak istediğinizi seçin, ardından çömlek çarkında kile şekil vermeye başlayın. Kil bloğunuza sahip olduğunuzda, onu istediğiniz herhangi bir şeye dönüştürebilirsiniz. Parmağınızı değiştirmek istediğiniz alanların üzerinde dikey veya yatay olarak kaydırın ve tam olarak istediğinizi yapmak için çarkın hareketiyle oynayın. Yanlara doğru bastırarak nesnenizi daha dar hale getirebilir, parmaklarınızı yukarı aşağı kaydırarak uzatabilir veya kısaltabilirsiniz.
 
Yapmak istediğiniz şekli bulduktan sonra malzemeyi seçebilirsiniz. Uzun bir listede favori seçeneğinizi bulun. Ayrıca farklı bir seçenek seçmek istediğinizde geri dönebilirsiniz. Malzeme türünü seçtikten sonra seramiklerinizi dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Renk, çizgiler, tutamaçlar, kapaklar ve hatta diyagramlar ekleyin. Size kalmış!
 
İşiniz bittiğinde, yaratıcılığınıza hayran olabilir ve gerçek bir şaheser oluşturana kadar daha fazla seramik yapmaya devam edebilirsiniz. Pottery.ly'de çok eğlenin ve kilinizi istediğiniz gibi şekillendirin.

platform
Highrise Truck Speed Driving 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pottery.ly 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pottery.ly
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız