Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pottery

Pottery, daha önce hiç görmediğiniz bağımlılık yaratıcı bir beceri oyunudur. Bu VOODOO oyununda, göreviniz güzel kaseler ve kavanozlar yapmak için kil kalıplamaktır. Beceri oyunlarını seviyorsanız ve daha önce karşılaştığınız hiçbir şeye benzemeyen yeni bir meydan okuma arıyorsanız, bu oyunda sizi bekleyen tonlarca seviye mevcut.
 
Bu oyunda, göreviniz her seviyede gerekli nesneyi kompakt bir bloktan şekillendirmek, kil tekerlek üzerinde dönerken parmaklarınızla kalıplamaktır. Bloğun bir bölümüne her dokunduğunuzda, o bölümü aşağıya eğelersiniz, böylece istediğiniz nesneyi doğru şekilde yapmak için parmağınızı yukarıdan aşağıya kaydırabilirsiniz. Yapmanız gerekenden fazlasını kaldırırsanız, nesne kırmızıya döner ve puan kaybedersiniz. Doğru şekli elde etmek için her alanı doğru şekilde şekillendirmeniz gerekir.
 
Seviyelerde ilerledikçe zorluk artacaktır. Bazen, nesneyi kalıplamaya devam ederken, bloğun çevresinde dokunmaktan kaçınmanız gereken engeller yer alır. Bu öğelere dokunmamaya dikkat edin, yoksa hiçbir şey kalmayana kadar can kaybedersiniz. Her hata önemlidir; ekranın üst kısmında, kaybetmeden kaç kez başarısız olabileceğinizi ve seviyeyi tamamlamanıza ne kadar kaldığını görebilirsiniz. Ve başaramazsanız, sıfırdan yeniden başlamanız gerekir.

simülasyon macera
What The Fight Bikes Hill
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pottery 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pottery
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız