Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Police Highway Chase

Police Highway Chase, oyuncuların otobandaki tüm suçluları durdurmaya çalışan bir polisi canlandırdığı alışılmışın dışında bir sürüş video oyunudur. Bunu yapmak için devriye arabasında yerleşik bir hafif makineli tüfek ve füze fırlatıcı vardır. Elbette, düşürmeye çalıştığınız düşmanlar alev püskürtücülü arabaları, hafif makineli tüfekleri ve diğer büyük silahlara sahiptir.
 
Police Highway Chase'daki oyun şu şekildedir: otomatik olarak hızlanan bir polis arabasını kontrol edersiniz, bu nedenle işiniz otoyolda bir yandan diğer yana hareket etmektir. Füzeleriniz ve hafif makineli tüfeklerinizle imha etmeniz gereken farklı arabaları önünüzde görürsünüz. Buradaki fikir, arabayı bunlardan birinin hemen arkasına yerleştirmektir, böylece ateş ettiğinizde atışlarınız başarılı olur.
 
Her seviye bir öncekinden daha zor ama hepsinde devriye arabanıza ateş edecek çeşitli düşman arabalarını yok etmeniz gerekir. Bu yüzden düşmanı vurmak ve vurulmak arasında bir denge kurmanız gerekir.
 
Police Highway Chase, abartılı bir polis kovalamacasına katılarak iyi vakit geçirebileceğiniz alışılmışın dışında ve eğlenceli bir oyundur.

yarış aksiyon macera
Sakura Blade Rob Master 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Police Highway Chase 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Police Highway Chase
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız