Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pick Me Up 3D

Pick Me Up 3D, bir şoför olduğunuz, yolcular topladığınız ve onları gidecekleri yere bıraktığınız çok eğlenceli bir yetenek oyunudur. Eğer yetenek oyunlarını seviyor ve iç açıcı, yeni bir macera arıyorsanız bu oyuna göz atın. Herhangi bir kişi bile heyecan verici yarışlarda eğlenecektir.
 
Bu vahşi macerada, bir toplama noktasından müşterinin gitmek istediği yere kadar engellerle dolu rotalarda araba sürmelisiniz. Aracınızı hareket ettirmek için ekrana hafifçe dokunun ve durmak için parmağınızı ekrandan kaldırın. Parmağınızı doğru zamanda kaldırdığınızdan emin olun, aksi halde bir kavşağın tam ortasında öylece kalabilirsiniz. Her ne kadar kolay görünse de siz arabanızı sürerken herhangi bir şey yolunuza çıkabilir, bu da Pick Me Up 3D oyununu gerçekten zorlayıcı kılar.
 
Seviyenin sonuna ulaşabilmek için arabanın otomatik olarak ilerleyeceği rotayı takip edin. Her ne kadar Pick Me Up 3D oyununda rotanızı değiştirmeniz gerekmese de her türlü koşulda araba sürmelisiniz. Bazen karşınıza çıkacak caddeleri göremezsiniz ve iyi reflekslere ve engelleri aşmak için şansa ihtiyacınız olur.
 
Seviye sona ermeden kaç müşteriyi taşımanız gerektiğini ve ilerleyişinizi ekranın üst kısmında görebilirsiniz. Pick Me Up 3D oyununa göz atın ve çeşitli şehirlerde araba sürün, para kazanmak için yolcular taşıyın ve kaç seviyeyi geçebileceğinizi görün.

simülasyon macera sürüş
STAR Flippy Race
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pick Me Up 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pick Me Up 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız