Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Rose Scarlet

Phantom Rose Scarlet, bir kart sistemi kullanarak çalışan eğlenceli bir sıra tabanlı RPG'dir. Bu oyunda, becerilerini geliştirmek için farklı hayaletlerle düello yapması gereken bir hizmetçiyi kontrol edebilir ve o sırada tehlikede olan diğer hizmetçileri kurtarabilirsiniz.
 
Phantom Rose Scarlet'teki oyun şu şekilde çalışır: Her turda destenizden iki kart seçebilirsiniz, bu iki turda rakibinize yapacağınız iki saldırı olacaktır. Bundan sonra, bu kartlar kullanılamaz hale gelecek ve bir sonraki tur için iki tane daha seçmelisiniz. Buradaki fikir, kartlarınız bitmeden hayaleti yenmek.
 
Phantom Rose Scarlet'teki ilk birkaç seviye çok kolaydır, bu yüzden oyunun işleyişine zorlanmadan alışabilirsiniz. Ek olarak, bu seviyelerde, gelecekteki düellolarda seçebileceğiniz daha fazla kartınız olması için kart destenizi artırabilirsiniz. Yavaş yavaş, sizi daha güçlü yapacak, seviye atlayacak eşyalar elde edeceksiniz ve sonunda, daha güçlü hayaletlerle savaşlarda size yardımcı olacak yeni hizmetçilerin kilidini bile açabilirsiniz.

ryo aksiyon macera
Prado luxury Car Parking Free Games Sonic Dash 2: Sonic Boom
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Phantom Rose Scarlet 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Phantom Rose Scarlet
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız