Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Onmyoji Chess

Onmyoji Chess, popüler Onmyoji dünyasında geçen ve MOBA oyununu otomatik satrancın eğlenceli bir versiyonu için terk eden stratejik bir düello oyunudur. Bir DOTA modu olarak başlayan bu alt tür, gerçek zamanlı olarak heyecan verici, stratejik savaşlarda çevrimiçi olarak başkalarına karşı oynamanıza izin verir.
 
Onmyoji Chess'teki oyun ilk bakışta göründüğünden daha basittir. Her dönüşün iki aşaması vardır: Önce paranızı yeni birimler satın almak ve savaş alanına yerleştirmek için kullanın, ardından düşmanlarınıza karşı savaşın nasıl geliştiğini izleyin. Sonuca bağlı olarak, daha sonra yeni birlikler elde etmek veya sahip olduklarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz belirli bir miktar jeton alacaksınız.
 
Onmyoji Chess, benzersiz niteliklere, becerilere ve sinerjilere sahip çeşitli birimler içerir. Birliğinizin becerilerini, diğer birimlerle özel bağlantılar oluşturmak için kullanabilir, savaşta düşmanlarınıza verdiğiniz hasarı artırabilirsiniz. Ve aynı türden üç birim aldığınız her seferinde, bunları birleştirerek her zamankinden daha güçlü tek bir birim yapabilirsiniz.
 
Onmyoji Chess, bu popüler türde eğlenceli bir seçenektir. Özellikle grafikleri ve savaşlarda kullanabileceğiniz çok sayıda karakteriyle öne çıkıyor. Çevrimiçi oyun (sekiz oyuncuya kadar izin verir) da çok eğlencelidir. Ancak isterseniz yapay zekaya karşı çevrimdışı da oynayabilirsiniz.

strateji taktik
Ace Racer Ride Out Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Onmyoji Chess 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Onmyoji Chess
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız