Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Object Hunt

Object Hunt, çok özel bir saklambaç oyunu oynadığınız Hide Online'ı anımsatan eğlenceli, üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur. Bu macerada, diğer beş oyuncuya katılırsınız ve birinizin diğerlerinin nerede saklandığını bulması gerekir. Maceradaki tek göreviniz ya aramada hayatta kalmak ya da diğer herkesi bulmayı başarmaktır.
 
Object Hunt'ın oynanışı oldukça basittir. Her bir raundun başında rastgele bir çekilişle kimin ebe olacağına karar verilir ve geriye kalanlar farklı nesnelere dönüşür ve hayatta kalmak için koşarlar. Eğer saklananlardan biriyseniz, göreviniz sanki normal bir nesne gibi kendinizi şüphe uyandırmayacak bir yere konuşlandırmaktır. Şüphe çekmemek için en iyi noktaya geçtiğinizden emin olun.
 
Object Hunt'ın en eğlenceli kısmı ebe olmaktır. Raundun başında saklananlar kendilerini saklama şansına sahip olurlar ve onların ne yöne gittiklerini siz göremezsiniz. Göreviniz sahte bir nesne olabileceğini düşündüğünüz her şeye orijinal şekline dönmesi için vurmaktır. Etrafınızdaki her şeye vurarak eğlenin ve süreniz dolmadan diğer oyuncuları bulmak için şansınızı deneyin.
 
Hiç kimse sizi bulamadığı ya da siz herkesi bulduğunuz için bir raundu kazandığınızda bir sonraki raunt için daha fazla süre, daha çok hız ya da daha fazla ödül kazanmak için hoş ödüller alırsınız. Bu yükseltmeler sayesinde liderlik panosunda iyi bir yer elde edebilir ya da daha fazla kaos yaratmak ya da fark edilmemek için yeni, eğlenceli dış görünümleri keşfedebilirsiniz.

aksiyon macera
Lets Be Cops Line Up: Draw the Criminal
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Object Hunt 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Object Hunt
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız