Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Horizons

New Horizons, sizi bir iş kurmanız ve sahip olduğunuz tüm kaynakları kullanmaya çalışmanız gereken bir uzaya götüren bir yönetim oyunudur. Spesifik olarak, bu başlıkta, tüm galaksi için elektrik enerjisi üreteceğiniz bir uzay enerji santralini başlatmaktan sorumlusunuz.
 
New Horizons'daki oyun, bir tıklayıcı için tipiktir. Temel olarak, seviye atlamak için tek yapmanız gereken öğelere dokunmak. Yavaş yavaş, fabrikanızın büyümesini izlerken bütçenizi kullanmanın mümkün olan en iyi yoluna karar vermenize yardımcı olacak iyi bir strateji oluşturabileceksiniz. Filonuza ekleyebileceğiniz tonlarca makine var, bu nedenle kesintisiz enerji üretmek için hangilerini satın alacağınızı dikkatlice seçmelisiniz.
 
New Horizons'daki eğlenceli şeylerden bir diğeri de, size yol boyunca rehberlik edecek bir dizi astronotla karşı karşıya olmanızdır. Bununla birlikte, işinizi sollamaya ve galaksideki ana enerji tedarikçileri olmaya çalışacak rakiplerle de karşılaşacaksınız. İşinizi büyütmek basit bir mesele değildir, ancak en iyi kaynakları seçerseniz başarılı olma şansınız çok daha yüksek olacaktır.
 
New Horizons, uzayda enerji işinin çoklu süreçlerini keşfetmeniz için sizi bu yönetim dünyasına çekiyor. Karınızı akıllıca yatırırsanız, mevcut tüm bölgelerin icabına bakabilecek ve tüm galaksiye enerjinizi sağlayabileceksiniz.

simülasyon macera
HUMANKIND™ Demo MapleStory M
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
New Horizons 0 / 10 0 oy
KÜNYE
New Horizons
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız