Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Necromunda: Gang Skirmish

Necromunda: Gang Skirmish, Warhammer 40K'nın en ünlü seferberlik ayarlarından biri olan Necromunda'nın resmi lisansını kullanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Underhive'da (neredeyse tüm aksiyonun gerçekleştiği şehir), uzay denizcilerinden oluşan orduları kontrol etmek yerine, paralı asker ve haydut çetelerini kontrol edersiniz.
 
Necromunda: Gang Skirmish'in oynanışı, minyatür savaş oyunundakiyle tam olarak aynı değildir, ancak oldukça benzerdir. Sıra size geldiğinde karakterlerinizi hareket ettirebilir ve onları siper altına alabilir, hücum edebilir veya ulaşılabilecek herhangi bir düşmana saldırabilirsiniz. Başarınız, saldırı silahı yeteneklerinize ve düşmanınızın savunmasına bağlıdır.
Savaşlar arasında, haydut çetenizi kişiselleştirme şansınız mevcut. Yeni kahramanlar toplayabilir, yeni silahlar ve zırhlar satın alabilir ve seviye atlamış karakterler için yeni yetenekler elde edebilirsiniz. Ayrıca saç stillerini, vücut tiplerini ve renklerini değiştirerek karakterlerinizin her birinin görünümünü özelleştirebilirsiniz.
 
Başladığınızda, ücretsiz olarak sunulan yalnızca bir çete vardır, ancak Necromunda: Gang Skirmish'te sonunda minyatür savaş oyunundan tonlarca resmi çeteyle oynayabilirsiniz. Ve elbette oyundaki tüm fraksiyonların kendi karakterleri ve özel yetenekleri mevcuttur.
 
Necromunda: Gang Skirmish, basit ve eğlenceli bir oynanış ve oldukça iyi grafikler sunan mükemmel bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Bu, aynı zamanda bize harika Mordheim: Warband Skirmish'i günümüze getiren yazılım geliştiricisi Legendary Games'in bir başka olağanüstü oyun.

strateji taktik
FUT Card Builder 20 Cat Spa
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Necromunda: Gang Skirmish 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Necromunda: Gang Skirmish
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız