Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA SuperCard: Basketball card battle

NBA SuperCard: Basketball card battle, dünyanın en önemli basketbol liginden eski ve yeni süperstarların ellerinde destansı basketbol turlarının keyfini çıkarmanızı sağlayan inanılmaz derecede eğlenceli bir kart oyunudur. Bu büyük macerada göreviniz, kart destenizi en iyinin en iyisi ile geliştirerek zirveye tırmanmaktır.
 
Bağımlılık yaratan bu macerada, eski efsanelerden bu erkek ve kadın basketbol liglerinden yeni ve gelecek vadeden oyunculara kadar her türden ünlüyü toplayabilirsiniz. Rekabet edebilmek için tek yapmanız gereken, her iki kategorideki oyuncuları birleştiren mükemmel desteyi oluşturmaktır. Ayrıca, rekabette avantaj kazanmak ve yeni yetenekler kazanmak için kartlarınızı geliştirmeniz gerekecek.
 
Oynanış basittir. Her turun başında, her oyuncu saldırmak ve savunmak için kullanmak istediği kartı seçer. Her iki oyuncu da seçimlerini yaptıktan sonra, emekli efsanelerle eski oyunların veya NBA veya WNBA'da daha önce hiç görülmemiş maçların keyfini çıkarabileceğiniz destansı bir maçta oynayacaksınız. Kartlar sahaya atılacak ve istatistiklere göre topun kontrolünü ele alacaksınız; hareketlerinizi iyi seçin yoksa rakibinizin smaçlarını durduramazsınız.
 
Bu toplanabilir kart oyununda, stratejilerinize bağlı olarak yüzlerce kartı elinize alabilecek, geliştirebilecek ve düzinelerce desteyi bir araya getirebileceksiniz. Hareketlerinizi geliştirmek için pratik modunda antrenman yapın ve oyuncularınızı sahaya koymadan önce onları iyi tanıdığınızdan emin olun. NBA SuperCard: Basketball card battle'da diğer oyunculara meydan okuyun ve efsanevi karşılaşmaların tadını çıkarın. Haftalık etkinlikler sizi saatlerce bağlayacak. Akıllı telefonunuzun rahatlığından NBA zaferinin en büyük anlarını yeniden yaşayın.

kart spor
MinimalDungeonRPG NBA 2K Mobile Basketball
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
NBA SuperCard: Basketball card battle 0 / 10 0 oy
KÜNYE
NBA SuperCard: Basketball card battle
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız