Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mystery Match

Mystery Match, dünya çapında yarışırken tonlarca renkli mücevheri birleştirdiğiniz ve entrika, drama ve romantizm dolu bir macerayı keşfettiğiniz bir 3'lü eşleştirme macerasıdır. Kime güvenmelisiniz? Ve size kim ihanet edecek?
 
Mystery Match'in oynanışı tür için tipiktir: Renkli taşları tek tek hareket ettirebilir, üç veya daha fazlasını birleştirmeye çalışabilirsiniz. Ve aynı renkteki dört veya beş mücevheri birleştirdiğinizde, daha da fazla mücevheri yok eden özel bir mücevher yaratabilirsiniz.
 
Mystery Match'teki binlerce seviyedeki hedefleriniz önemli ölçüde değişir. Bazı seviyelerde, belirli sayıda mücevheri yok etmeniz gerekirken, diğer seviyelerde belirli miktarda puana ihtiyaç duyarsınız ve diğerlerinde özel bir nesne almanız gerekir.
 
Mystery Match, basit ve bağımlılık yaratan oynanışı heyecan verici bir hikaye ve mükemmel grafiklerle birleştiren çok eğlenceli bir 3'lü eşleştirme macerasıdır. Daha da iyisi, bu oyunda o kadar çok seviye var ki asla sıkılmayacaksınız.

bulmaca macera platform
CrossFire: Warzone Alchemy Stars
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mystery Match 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mystery Match
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız