Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town: Fashion

My Town: Fashion, oyuncuların, oyunun sunduğu her şeyle etkileşime girebilecekleri My Town oyun serisinin son bölümüdür. Bu oyunda, bir moda dergisinden çıkmış bir fotoğraf stüdyosu.
 
Tıpkı My Town serisindeki diğer oyunlar gibi, My Town: Fashion'da da diyalog veya olay örgüsü yok. Tek amacınız, eğer bir tane arıyorsanız, tamamen ikincil olmasına rağmen, farklı odalarda gizli kalpleri bulmaktır. Emrinizde bir dizi insan ve moda dergileri dünyasında çeşitli alanlar olacak: Girişte bir fotoğraflı görüşme, bir podyum, bir kuaför ve makyaj salonu, bir kıyafet yapma odası ve son olarak yeşil ekranlı bir fotoğraf odası.
 
Her odadaki tüm nesneler etkileşimde bulunmanız, hareket etmeniz vb. için oradadır. Kuaför salonunda saçınızı kurutabilir, farklı ürünler deneyebilir, saçınızı boyayabilirsiniz. Diğer alanlar için de aynı şey geçerli. Her şeyi kullanılması gerektiği gibi kullanabilir veya her şeyin ne yaptığını bulmaya çalışabilir, hatta onları yere atabilirsiniz. Ayrıca farklı odaların etrafındaki karakterlerle etkileşime geçebilirsiniz: Kıyafetlerini değiştirin, makyaj yapın ve komik şapkalar giyin, onları giydirin ve odadaki eşyalarla ellerini doldurun.
 
My Town: Fashion takip edilecek hiçbir amacı, puanı veya hikayesi olmayan, küçük çocukların bile kendi hikayelerini icat etmelerine ve hayal güçlerinin sınırlarını keşfetmelerine olanak tanıyan bir sandbox oyunudur.

simülasyon macera
My Town Hospital My Town : Farm Free
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town: Fashion 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town: Fashion
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız