Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town Airport

My Town Airport, günü bir havaalanında heyecan verici maceralarla geçirdiğiniz My Town efsanesindeki bir oyundur. Bu oyunlarda her zaman olduğu gibi, ekranın üst köşesindeki ekranda senaryodaki tüm karakterleri görebilirsiniz.
 
My Town Airport, bu koleksiyondaki diğer oyunlarla aynı grafik stiline sahiptir. Yolcu uçak ve uçak trafiğine yönelik bu binalarda gerçekleşen birçok süreci ve eylemi küçük çocuklar bile anlayabilir.
 
Farklı senaryolarda görünen oklara dokunarak her alanda hareket edebilirsiniz. Bu sayede her türlü makineyi test edebilir ve tonlarca nesneyle etkileşime geçerek yolcuların uçağa binmesine yardımcı olabilirsiniz. Aslında, geniş bir karakter kadrosuna havalimanına girdikleri andan uçaktaki koltuklarına varana kadar eşlik etmeniz gerekecek.
 
My Town Airport, Android için bu iyi bilinen çocuk oyunları koleksiyonundaki bir başka oyundur. Bu sefer, insanların hedeflerine aksilik olmadan ulaşmalarına yardımcı olurken tüm havaalanını keşfedebilirsiniz.

macera eğlence
World Nations Game AdVenture Capitalist
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town Airport 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town Airport
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız