Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Hero Academia: The Strongest Hero (CN)

My Hero Academy: The Strongest Hero, sizi Shonen Jump'ın bu popüler mangasının içine çeken muhteşem bir rol yapma oyunudur. Kohei Horikoshi'nin bu resmi MMORPG'sinde en ünlü karakterleri kontrol edebilirsiniz: Midoriya, Bakugo, Todoroki, Uraraka ve diğerleri.
 
Maceranıza, orijinal hikayedeki gibi My Hero Academy: The Strongest Hero'da başlıyorsunuz; Deku ve All Might arasında bir toplantı. Ancak, yakında manganime hayranlarının tamamen orijinal bir hikaye keşfetmesi için yeni bir olay örgüsünü içeren bir aksiyona girersiniz. U.A. akademi tarafından size verilen görevleri yerine getirirken Musutafu şehrini tamamen özgürce gezebilirsiniz. Görevleriniz sırasında bir grup kötü adamı yenmek zorundasınız.
 
My Hero Academy: The Strongest Hero'daki savaş kontrolleri, Naruto: Slugfest veya One Piece: Bounty Rush gibi diğer oyunlara benzer. Sanal çubuk sol tarafta bulunur ve saldırı düğmeleri sağda iken hareket etmek için kullanabilirsiniz. Kahramanların her biri kendine özgü hareketleri içerir, böylece önünüzde bir düşman varken Deku'nun efsanevi Detroit Smash'ini kullanabilirsiniz.
 
My Hero Academy: The Strongest Hero'daki her görev, karakterinizin becerilerini geliştirmek için kullanabileceğiniz yeni kaynaklar ve öğeler elde etmenizi sağlar. Ayrıca oyun, görevlerinizde size yardımcı olabilecek daha fazla karakter seçebilmeniz için bir işe alma sistemi içerir. Unutmayın, en fazla üç farklı kahraman kullanabilir ve bunları istediğiniz zaman takas edebilirsiniz.
 
My Hero Academy: The Strongest Hero, sonsuz eğlence ve dünyanın her yerinden oyuncularla etkileşim kurabileceğiniz bir dizi oyun modu sunan harika bir çevrimiçi RPG'dir. Animenin orijinal dublajını ve kesinlikle muhteşem grafikleri içeren bir oyundan bahsediyoruz.

ryo aksiyon macera
Call of Duty: Mobile (Garena) Dragon Ball Legends
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Hero Academia: The Strongest Hero (CN) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Hero Academia: The Strongest Hero (CN)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız