Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Muscle Car Stunts 2020

Muscle Car Stunts 2020, imkansız dönüşler, baş döndürücü döngüler ve agresif rampalarla dolu tonlarca pistte sürdüğünüz mükemmel bir arcade oyunudur. Muscle Car Stunts 2020'deki oynanış, Grand Theft Auto: V ve buna benzer diğer oyunlara benzer. Gerçek düşmanınızın üstesinden gelmek için sürüş becerilerinizi en üst düzeye çıkarın: Oyunun seviye tasarımı.
 
Sürüş kontrolleri diğer sürüş oyunlarına çok benzer: Arabanızın hızını kontrol etmek için ekranın sağındaki pedallara dokunun ve yönlendirmek için soldaki oklara dokunun. Bir destek istiyorsanız, boşluğa düşmekten kaçınmanız için ihtiyaç duyduğunuz ekstra gücü vermek için nitro da kullanabilirsiniz.
 
Muscle Car Stunts 2020'de oyunun ilerlemesi çok basit: Bir sonraki oynamak için bir seviyeyi geçin. Parçayı ne kadar iyi yönettiğinize bağlı olarak belirli bir miktar jetonla ödüllendirileceksiniz. Bu paraları yeni araçların kilidini açmak veya zaten sahip olduğunuz arabaların özelliklerini geliştirmek için kullanabilirsiniz.

yarış aksiyon macera
Big Farm: Mobile Harvest İmparatorluk Savaşı
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Muscle Car Stunts 2020 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Muscle Car Stunts 2020
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız