Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Murder In Alps

Murder in the Alps, macera ve bulmaca oyunudur. Burada, her iki yılda bir olduğu gibi, kış tatilini geçirmek için Alplere dönen genç bir Alman kız olan Anna'ya yardım edersiniz. Ancak, bu sefer kimsenin beklemediği bir şey olacak.
 
Murder in the Alps, Otto'nun Anna'yı otelde karşılaması ile başlar. Ateşin yanında çay içtikten sonra Otto, Anna'ya birkaç gündür garip şeyler olduğunu şöyle anlatıyor: ortadan kaybolan anahtarlar, yer değiştiren nesneler ve fotoğraf albümleri. İlk bulmacalarda Otto'ya yardım etmelisiniz ve tüm bu kayıp nesneleri bulmalısınız, ama daha sonra sadece yanlış yerleştirilmiş olduklarını göreceksiniz. Bu ilk görevlerde bu oyundaki tüm temel mekanikleri öğreneceksiniz.
Bulduğunuz her nesne bir sebepten dolayı orada: gizemi anlamak için almanız gereken ipuçları veya nesneler mevcuttur. Bununla birlikte, hikayenin bölümlerinde ilerledikçe, buradaki şeylerin gerçekten normal olmadığını keşfedeceksiniz. Göreviniz gizemli olayların ardındaki sırrı keşfetmek ve bu dev bulmacayı çözmek.
 
Murder in the Alps, gizemli romanların özünü eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir dinamikle birleştiren bir oyundur. Ayrıca, kesinlikle harika grafiklere sahiptir.

aksiyon macera
Tuscany Villa Immortal Taoists
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Murder In Alps 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Murder In Alps
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız