Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobile Gamepad - BETA

Mobile Gamepad - BETA, Windows programı ile birlikte kullanıldığında Android terminalinizi bir konsol için oyun çubuğu gibi kullanmanıza izin veren bir uygulamadır.
 
Mobil Gamepad'in diğer benzer Android uygulamalarına göre avantajlarından biri de (ve var ise), farklı oyunlar için farklı profiller yapılandırmanıza izin vermesidir. Yani, cihazınızın butonlarını birkaç farklı oyun için yapılandırabilirsiniz ve bu işlemi sadece bir kez yapmanız yeterlidir.
 
Bir diğer ilginç özellik ise Android cihazınızın ivmeölçerini simülasyon ve sürüş oyunlarında kullanabilmenizdir. Bu özellik sayesinde, cep telefonunuzu bir aracı sola veya sağa hareket ettirmek için eğebilirsiniz, bu da bir tekerlek kullanıyormuş gibi görünmesini sağlar.
 
Mobil Gamepad - BETA, bilgisayarınızda oyun oynayacağınızda Android cihazınızdan yararlanmanın mükemmel bir yoludur. Çok hassas kontroller gerektiren birkaç oyun haricinde, Mobil Gamepad ile elde ettiğiniz deneyim tatmin edici olmaktan daha fazlasıdır.

uygulama
Super Seducer 2 - Advanced Seduction Tactics Mobile Gamepad
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mobile Gamepad - BETA 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mobile Gamepad - BETA
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız