Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Make It Fly

Make It Fly, gerçek bir hava aracı mühendisi gibi hissetme şansı sunan gündelik bir oyundur. Bu durumda, hedefiniz görevleri tamamlamak için yeterince uzun süre havada kalabilecek uçan makineler oluşturmaktır. Düşündüğünüz kadar ilerleyebilirsiniz?
 
Make It Fly'ın oynanışı inanılmaz derecede kolaydır. Oyuna başlamadan önce, ekranda kendi hava aracınızı oluşturmak için bir araya getireceğiniz bir dizi nesne görürsünüz. Bir araya getirdiğinizde macera başlar.
 
Kullanacağınız kontroller, gemilere yapabileceğiniz en büyük itici gücü vermek için parmağınızı basitçe yukarı ve aşağı kaydırmalardır. Gerekli gücü iletmezseniz, makineleriniz gerçekten ihtiyacınız olduğu kadar ilerleyemez. Make It Fly'daki ayarlara gelince, siz ilerledikçe giderek daha karmaşık hale gelirler. Bu artan zorluk nedeniyle, ilerledikçe yaratımlarınızı geliştirmek için elde ettiğiniz kazancı kullanmanız gerekir.
 
Make It Fly, size tamamlamanız gereken sonsuz zorluklar sunan eğlenceli bir uygulamadır. Kendi yapacağınız uçaklarda bitiş çizgisine olabildiğince çabuk ulaşın!

macera
Rescue Robots Sniper Survival Slingshot Stunt Driver
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Make It Fly 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Make It Fly
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız