Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Make 'Em

Make 'Em, bir karakterin hareketlerini ve hatta bazı ruh hallerini kontrol etme sorumluluğunu size veren sıradan bir oyundur. Her seviyede, bu kızın her durum için uygun beden dilini veya yüz ifadesini kullanmasına yardım etmeniz gerekecek.
 
Make 'Em'da her durumu net bir şekilde görmenizi kolaylaştıran 3D grafiklere sahip olacaksınız. Bu şekilde, her bir vücut bölgesini hareket ettirmek için sadece beyaz noktalara dokunmanız yeterlidir. Yavaş yavaş, oynadıkça, her mücadeleyi bitirene kadar sarı çubuğun dolduğunu göreceksiniz.
 
Make 'Em'da farklı durumları nasıl çözeceğinizi bulmanız gerekecek. Bazı seviyeler bir halter kaldırmanızı veya sırt masajı yapmanızı gerektirirken, diğerleri sadece kızdan belirli bir görünüm benimsemesini isteyecektir. Tüm bunları, parmağınızı Android akıllı telefonunuzun ekranında hareket ettirerek yapacaksınız.

simülasyon
A Fox and His Robot A Fox Tale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Make 'Em 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Make 'Em
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız