Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lily's Garden

Lilys Garden, gerçekten hoş bir hikayeye dahil edilmiş olan 3'lü eşleştirme oyunlarının dinamiğine sahip muhteşem rahat bir oyun. Bu sefer, kendisine teyzesinden miras kalan evi ziyaret etmek isteyen bir kızın hikayesine bakıyorsunuz. Oraya vardığınızda, çiçekler, arılar ve fıskiyelerle dolu görkemli bir bahçe olan şeyin bugün her şeyin yarı ölü olduğu bir harabeye dönüştüğünü keşfedersiniz. Her şey biraz daha iyi görünmeye başladığında, kız bahçeyi kurtarmak için çalışmaya başlar ve teyzesinin avukatı, bahçeyi 30 günden az bir sürede toparlayamazsa mirası kaybedeceğini söyler. Bu amaç ve son teslim tarihiyle harap olmuş bahçeyi uygun bir çiçek bahçesine dönüştürmelisiniz.
 
Oynanışı basit: bahçenin görünümünü geliştirmek ve mirasınızı güvence altına almak için bir dizi hedefi karşılamanız gerekir. Hedeflere ulaşmak için 3'lü tarz bulmacaları çözmelisiniz. Sınırlı sayıda hamle ile belirli sayıda parçayı bir araya getirmek zorundasınız.
 
Seviyeler arasında ilerlerken, bahçeyi temizlemek ve restore etmek için yatırım yapabileceğiniz para kazanacak ve farklı dekoratif öğeler ve stillerden birini seçerek bahçenizin başkalarının eline geçmesini engelleyeceksiniz.
 
Lilys Garden güzel bir hikaye ve mükemmel grafikleri ile muhteşem bir bulmaca oyunudur.

bulmaca macera platform
Despot's Game: Dystopian Army Builder Bee Brilliant Blast
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Lily's Garden 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Lily's Garden
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız